Se apropie sezonul calduros - solutii de irigare de la Tehnovest

BUCURESTI - 16 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu mai este mult si gradinarii vor porni in cautarea unor solutii eficiente prin care sa ude gradinile. Intrucat varianta manuala necesita prea mari resurse de timp si energie, tot mai multi se indreapta catre solutiile automatizate. Sistemul de irigatii este in mod definitoriu o necesitate in acest caz, motiv pentru care specialistii din domeniu vin cu recomandari pentru cei ce vizeaza o astfel de investitie.

tehnovest.ro

tehnovest.ro

O aplicatie de acest tip, respectiv un sistem de irigatii, presupune numeroase componente calitative, ce impreuna asigura o functionare optima: conducte, racorcuri, electrovalva pentru apa, fitingurile si alte astfel de accesorii. Chiar si un element aparent neinsemnat poate ingreuna functionarea unui astfel de sistem, deci nu este loc de compromisuri. In acest sens, Tehnovest - magazin online specializat in piese si accesorii pentru aplicatii moderne diverse, ofera publicului larg solutii complete pentru irigarea corespunzatoare a gradinilor.

Aspecte de avut in vedere privind sistemul de irigare

Inainte de a realiza orice investitie in acest sens, iata care sunt aspectele pe care fiecare trebuie sa le cunoasca.

Scopul precis in care va fi folosit sistemul, respectiv proportiile gradinii constituie un factor important. Poate fi vorba despre udarea periodica a unui gazon, spre exemplu, sau despre irigarea unui anuimt tip de plante, despre gradinile libere sau despre sere. Fiecare in parte va necesita conditii propice de irigare.

De asemenea conteaza aria ce trebuie irigata, pentru a putea determina suma ce necesita investita in aceast sens. Daca suprafata este una de proportii, atunci aceasta va atrage dupa sine nevoia de a realiza un sistem de irigatii mai complex, vizand conducte si tubulatura in cantitati mai mari, electrovalve apa, aspersoare, etc.

Anumite plante vor necesita cantitati mai mari de apa pentru a putea crestere sanatos, asigurand o productie optima. Este capabil sistemul de irigatii vizat sa asigure necesarul in acest sens?

Astfel de aspecte trebuie avute in vedere pentru a avea siguranta ca investitia este cea potrivita. Indiferent insa de acestea si de particularitatile pe care le prezinta fiecare in parte, Tehnovest vine cu solutii complexe, variate, adaptate dupa necesitati distincte.

Taguri: tehnovest.rotehnovest