Se poarta costumele slim fit - modele inedite pe Zitto.ro

BUCURESTI - 7 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Moda masculina nu inceteaza sa surprinda. Mai mult decat ceea ce perinda modelele pe marile podiumuri, acele piese vestimentare create sub semnatura unica a unor producatori mai selecti nu trebuie sa lipseasca din garderoba de sezon a barbatului elegant.

zitto.ro

zitto.ro

Cei care doresc sa se ridice peste nivelul oricaror asteptari in acest sezon, in contextul corporate, isi vor indrepta atentia spre costumele slim fit, ale caror avantaje sunt mai mult decat insemnate. Zitto este reperul celor ce doresc calitate, magazinul online fiind o sursa care incanta mereu prin noutati la capitolul costume.

Costumele slim fit, emblematice pentru stilul masculin elegant

Fiecare ocazie trebuie onorata cu o prezenta pe masura. Astfel, in cadrul unor evenimente importante din viata precum nunta, botezul unui copil, un banchet, o petrecere corporate, dar si in zilele petrecute la birou, costumele slim fit de la Zitto sunt un reper astazi.

Modelul slim fit pepit, disponibil pe https://zitto.ro/ in mai multe variante de culori, este in atentia publicului masculin care tine la imaginea sa si doreste sa impuna mereu acel aer misterior si serios demn de adevaratii domni. Este un costum in trei piese (sacou, vesta si pantaloni) care incanta prin maiestria cu care sunt realizate cusaturile, elegante pana in cele mai mici detalii. Materialul este confortabil si se aseaza elegant pe silueta.

Oricine e interesat de o achizitie care sa ii puna in valoare formele are posibilitatea de a vizualiza fotografiile disponibile pe Zitto.ro privind modelul preferat, pentru a-si forma o idee vizavi de cum se va aseza acesta.

Indigo, spre exemplu, este o culoare care incanta vizual si poate contura stilul elegant dorit. Cu prindere intr-un singur nasture, sacoul ce completeaza un astfel de costum fit asigura confortul dorit si o flexibilitate corespunzatoare in miscare.

Imprimeul pepit este vedeta in aceasta perioada, preferat pentru felul in care subliniaza eleganta masculina, desi se incadreaza mai mult in stilul minimalist. Simplitatea cucereste deci din nou podiumurile, iar costumele slim fit, cu imprimeu pepit, sunt demonstratia acestui fapt.

Cei interesati sa aduca garderobei de sezon o completare peste masura asteptarilor regasesc pe zitto.ro costumul potrivit pentru ocaziile diverse pe care va trebui sa le onoreze.