Secan ofera solutii de mobilier pentru cei din domeniul Horeca si nu numai

BUCURESTI - 14 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mobilierul in domeniul Horeca si nu numai joaca un rol crucial. Este cel care infrumuseteaza, completeaza estetic un spatiu, dar care trebuie sa fie si practic, functional si in armonie cu celelalte detalii de decor. Pentru solutii de mobilier Secan este o recomandare.

Mobilier Secan

Mobilier Secan

Secan.ro aduna in catalogul de oferte nu doar mobilier complet, in set, ci si piese individuale sau accesorii, picioare de masa din fonta, scaune, blaturi de masa, optiuni atat pentru mobilierul de interior, cat si pentru cel de exterior.

Mobilier Horeca , potrivit pentru spatii diverse

Alegerea mobilierului pentru interior sau exterior in domeniul Horeca tine cont de standarde si rigori, de stilul si tematica cladirii. In mod cert hotelierii, cei care detin o cafenea sau orice spatiu pe care il pun la dispozitie oaspetilor, tin cont de confort si calitate mai intai de toate. Secan dispune de seturi de scaune, mese, sezlonguri, de canapele si fotolii, precum si accesorii pentru a putea decora spatiul dorit.

Stil clasic, atemporal, cu influente moderne, materiale de calitate premium, seturile de mobilier sunt rezistente si isi justifica pe deplin investitia.

Mobilier pentru spatii rezidentiale

In cadrul catalogului online secan.ro se vor regasi si optiuni de mobilier destinat a fi folosit in spatii rezidentiale. Atat pentru interior, cat si pentru exterior, mobilierul ales trebuie sa fie de calitate, cea care garanteaza confortul. Secan dispune de o selectie de piese de mobilier, in set sau nu, din materiale precum rattanul, bambusul, cu tapiterie textila. Seturile de mobilier sunt variate si includ piesele de mobilier necesare in dormitoare la balansoare, seturi complete si variate de mese si scaune, printre altele.

In plus, aceeasi sursa propune si variante de decoratiuni care sa completeze orice decor, de la masa de cafea la paravan, veioze si multe altele.

Servicii de asistenta

Indiferent de tipul de spatiu ce urmeaza sa fie amenajat si mobilat, poate interveni si nevoia sau preferinta de a cere ajutor specializat. In acest sens, Secan isi arata disponibilitatea de a consilia. Serviciile pot include asistenta la proiectare, la design sau orice tine de amenajarea interioara.

Pot fi alese elementele ce personalizeaza, tipul de blat, sezut la scaune, tipul de tapiterie si desigur paleta cromatica dorita. La capitolul finisaje pot fi alese lacurile, tipul de caracteristici anume care sa corespunda cu cerinte specifice - spre exemplu, la mobilierul de exterior este evidenta nevoia de a rezista la intemperii. La alte tipuri de piese de mobilier poate exista cerinta absoluta de a rezista la anumite temperaturi, de a nu se decolora etc.

Preturile mobilierului difera si in functie de culorile dorite. Cert este insa ca detaliile fac diferenta si astfel exista posibilitatea de a alege optiuni personalizate.

Cei interesati pot vizualiza online toata gama de produse disponibile. Nu sunt de ratat nici ofertele cu preturi promotionale aplicate la mobilier divers, precum si lichidarile de stoc ce pot fi ocazii perfecte pentru cei care doresc sa comande, de a gasi preferinte ce corespund cu nevoia lor, acum la preturi mai mici de achizitie.