Secretele unei fotografii de nunta reusite

BUCURESTI - 8 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pregatirile pentru ziua nuntii incep cu multa vreme inainte si reprezinta una din cele mai mare provocari. Atentia la detalii este una maximizata in aceasta perioada pentru ca fiecare aspect, indiferent cat de insignifiant ar parea, poate face diferenta.

oc photography

oc photography

Dincolo de semnificatiile spirituale ale unei ceremonii de casatorie, orice miri vor afirma ca cel mai important lucru cu privire la ziua nuntii este reprezentat de albumul foto. Acest fapt este si firesc in conditiile in care este unica maniera de materializare a amintirilor din acea zi deosebita. Fiecare trece prin niste emotii speciale si le exprima intr-un mod aparte in cadrul acestei experiente, motiv pentru care este esential ca imortalizarea lor sa se realizeze la cel mai inalt nivel.

Specialistii in arta fotografiei iti vor impartasi in randurile de mai jos care sunt cele mai importante secrete pe care trebuie sa le stii pentru a-ti indeplini visul de a avea un album de nunta ca in povesti.

Alege un fotograf profesionist

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca un rezultat maret poate fi realizat doar catre un expert. Nivelul de profesionalism al unui fotograf de nunta este dictat de experienta cu care activeaza in aceasta pasiune, aparatura tehnica pe care o detine si performantele obtinute de-a lungul timpului. Sunt multe lucruri pe care un specialist le cunoaste in plus fata de tine, astfel ca te poate invata si oferi numeroase sugestii care te vor ajuta sa creezi niste fotografii excelente atat pentru acest moment, cat si pentru viitor.

Creeaza o conexiune cu fotograful

Multi dintre noi suntem obisnuiti sa pastram mereu o raceala si o distantare foarte mare cu orice persoana straina cu care luam contact, mai cu seama daca este cineva pe care angajam. In cazul unui fotograf, lucrurile ar trebui sa fie diferite pentru ca el nu este un profesor, un tehnician sau un inginer, ci un artist in fata caruia va trebui sa te exteriorizezi si sa te simti cat mai confortabil. Este important ca de la inceput sa socializezi cat mai deschis cu el si sa vorbesti despre preferintele tale si sa analizezi daca si el iti impartaseste ideile sau iti completeaza perspectivele.

Cauta locatii pentru sedinte foto inainte de nunta

In una din intalnirile pe care le aveti cu fotograful pe care l-ati ales pentru colaborare ar fi indicat sa faceti niste poze in anumite locatii care v-au impresionat. El va poate sugera si ajuta sa selectati locurile in care fotografiile au toate sansele sa se incadreze perfect cu stilul vostru ca si cuplu, dar si cu emotia din ziua nuntii.

Mizeaza pe lumina naturala

Niciun decor indiferent cat de colorat si rafinat ar putea fi realizat nu va reusi sa se compare cu imaginea oferita de cadrul natural. Luminile redate de razele soarelui in momentele cheie, precum rasaritul sau apusul creeaza un efect special inedit pentru orice fotografie si scoate in evidenta cele mai frumoase aspecte din aceasta. Cu toate ca aparatele fotografului sunt de o tehnologie extrem de avansata, jocul de lumini naturale mereu va fi cea mai buna alegere, indiferent de anotimp.

Alege tinute confortabile

Tinand cont ca estea cea mai importanta zi din viata unui cuplu, cei doi, in special viitoarea mireasa tinde sa investeasca oricat de mult intr-o rochie alba deosebita pentru a arata spectaculos la acea data. Acest lucru o face sa uite si de nevoia de confort de care ar trebui sa se bucure. O rochie incomoda nu doar ca nu va va permite sa va manifestati in voie si sa te simti bine pe ringul de dans, dar va va produce un disconfort sever si la sedintele foto. Daca nu te vei  simti bine cu ceea ce alegi sa porti, risti sa ratezi toate momentele amuzante si nonconformiste al evenimentului vostru.

 

Incepe pregatirile pentru realizarea unui album foto perfect prin alegerea unui fotograf potrivit. Echipa OC Photography a devenit un nume cunoscut in acest domeniu reusind sa ridice arta fotografica la un nou nivel al succesului estetic.