Sere Flori Mihaiesti - flori si produse pentru ingrijirea acestora

BUCURESTI - 6 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Persoanele care stau la casa sunt foarte norocoase, deoarece majoritatea dispun de o gradina si iarba verde de care se pot bucura zilnic. Totusi, pentru ca o gradina sa arate frumos si plantele sa creasca asa cum ar trebui, este nevoie de o grija deosebita. Sere Flori Mihaiesti este alaturi de clienti cu produse pentru ingrijirea plantelor. Aceste produse sunt potrivite atat pentru plantele din gradina, cat si pentru cele din balcon sau din casa.

sereflorimihaiesti.ro

sereflorimihaiesti.ro

 

Elemente esentiale pentru plante

Pentru ca florile sa creasca sanatoase si bogate, acestea au nevoie de un ingrasamant fertilizant special. Acesta trebuie ales in functie de soiul plantei sau de tipul acesteia, precum cele cu floare  sau fara floare,  de exterior, de interior si asa mai departe.

Pe site-ul https://www.sereflorimihaiesti.ro/ puteti gasi astfel de categorii de fertilizant in diferite cantitati, care ofera plantelor o rezistenta crescuta la seceta si asigura o culoare intensa a frunzelor si a florilor.

Alaturi de fertilizant este important si pamantul in care acestea sunt plantate. Din acest motiv, pe acelasi site este disponibil un sac de 10 litri de pamant din turba profesional. Acesta este important pentru ca plantele sa nu intampine probleme la radacini si sa nu existe daunatori in pamantul din vas sau din sol. Acest substrat are un agent de umectare care retine apa, astfel incat sa ofere plantei gradul necesar de umiditate, in vederea mentinerii in conditii optime a acesteia.

 Plante pentru exterior

Pentru persoanele care vor sa isi imbogateasca curtea sau balconul cu plante, la Sere Flori Mihaiesti sunt disponibile si plante. Pentru balcon cele mai recomandate si utilizate plante sunt muscatele. Acestea au o culoare puternica si sunt placute la vedere. In general sunt plantate in jardiniere pentru a facilita udarea si pentru ca acestea se pozitioneaza foarte usor pe marginea geamului.

Pentru gardurile care necesita o acoperire pentru a oferi un nivel ridicat de intimitate in interiorul curtii, iedera este planta potrivita. Aceasta se extinde si se formeaza ca o plasa. Poate fi extinsa atat la nivelul solului cat si in sus. Iedera creste foarte repede si nu este pretentioasa si traieste atat la umbra cat si la soare.

Pentru a vizualiza toata gama de produse puteti accesa site-ul si pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon 0720036170.

 

Taguri: floriplante exterior