Servicii de curierat de top cu E-Livrat

BUCURESTI - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Livrarea coletelor in Municipiul Bucuresti, localitatile din judetul Ilfov si in toata tara deopotriva nu a fost nicicand mai simpla! E-livrat ofera servicii de calitate la standarde inalte la care poate apela oricine.

e-livrat.ro

e-livrat.ro

Indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, serviciile E-livrat cu siguranta va vor fi de mare ajutor. Avand mai multe pachete de servicii pe care le pune la dispozitia clientilor din toata tara, puteti opta intre urmatoarele:

 

Curier rapid AZI - acest serviciu este disponibil pentru Municipiul Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov, permitand trimiterea de plicuri si colete avand greutatea de pana la 10 kg. Puteti opta pentru livrarea coletelor intr-o ora sau doua, in 4 ore sau in 6 ore. Livrarea se incearca sa se faca o singura data, iar in cazul in care existaa numite vicii din cauza carora aceasta nu se poate face, coletul este innapoiat la expeditor in maxim 5 zile lucratoare.

 

Curier rapid a 2-a ZI - in cadrul acestui serviciu se pot trimite plicuri si colete ce au greutatea maxima de 30 de kg si volum de 40x30x25 (L x l x h). De aceasta data livrarea se poate face din doua incercari, in cazul in care la prima incercare nu s-a putut realiza.

 

Curier national AZI - se pastreaza greutatea maxima si dimensiunile maxim acceptate ca si in cazul serviciului “Curier rapid a 2-a Zi”. Acest serviciu se aplica pe raza teritoriului Romaniei, livrarea putand fi posibila dintr-o singura incercare.

 

Exista diverse situatii in care livrarea nu se poate efectua si printre acestea ar fi:

 

Destinatarul refuza sa primeasca plicul sau coletul;

 

Adresa furnizata de catre expeditor este gresita;

 

Destinatarul nu se afla la adresa mentionata.

 

In toate aceste cazuri, daca serviciul ales prevede livrarea dintr-o singura incercare, coletele se returneaza la expeditor in maxim 5 zile lucratoare. In cazul in care este prevazuta livrarea din doua incercari, se va reincerca livrarea a doua zi si, daca nici din a doua incercare nu este posibila, se aplica aceeasi regula - plicul sau coletul se returneaza expeditorului in maxim 5 zile lucratoare.

 

Avand in vedere faptul ca se poate stabili de la bun inceput ora la care poate fi efectuata livrarea, motivele pentru care puteti sa apelati la serviciile E-Livrat sunt numeroase. Accesati site-ul oficial pentru mai multe informatii in legatura cu acestea, precum si pentru oferte personalizate.