Servicii de curierat oferite de E-livrat - la standarde mereu peste asteptarile clientilor

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

La capitolul servicii de curierat rapide, realizate doar de profesionisti, in deplina siguranta, E-livrat devine un reper. Firma de curierat renumita pentru reusitele sale multiple, E-livrat activeaza oriunde in tara, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Standardele firmei au depasit deja pragul clasic cu care romanii erau obisnuiti, astfel ca cei interesati sunt intampinati cu avantaje noi, mult mai practice atunci cand vine vorba de o colaborare.

E-livrat.ro

E-livrat.ro

Livrare in aceeasi zi oriunde in tara - cum poate fi realizat acest serviciu

Unul dintre serviciile pentru care firma E-livrat iese in evidenta este curier national AZI. Exista in acest sens cateva conditii de colaborare pe care persoanele in cauza trebuie sa le respecte. Amintim de greutatea si volumul coletului/coletelor - nu trebuie sa depaseasca 30 de kg, respectiv 40x30x25 (L x l x h).

E-livrat poate expedia de asemenea si plicuri, insa persoana in cauza trebuie sa stie ca acest serviciu va fi realizat printr-o singura incercare de livrare, in cazul in care destinatarul nu este de gasit la adresa. Totodata, atestarea livrarii poate fi efectuata telefonic, prin e-mail sau dupa numarul de AWB, pe site-ul oficial al celor de la E-livrat: e-livrat.ro.

Servicii de curierat de la E-livrat pe raza Bucuresti - Ilfov

Alte doua servicii de mare ajutor oferite de aceasta firma sunt cele de expediere pe raza Bucuresti - Ilfov, in aceeasi zi sau in ziua urmatoare. Vorbim de promptitudine si seriozitate in acest sens, fiind si printre cele mai pronuntate calitati ale echipei E-livrat.

In cazul primei optiuni si anume livrarea in Bucuresti sau Ilfov in aceeasi zi, serviciu poate fi finalizat in maxim 6 ore. Coletele expediate sub solicitarea acestui serviciu nu trebuie sa depaseasca 10 kg. Exista in cadrul site-ului oficial, e-livrat.ro, un program detaliat de inregistrare a comenzilor de care cei interesati au nevoie.

Cat despre serviciul de livrare Bucuresti-Ilfov in ziua urmatoare, aici vorbim de flexibilitate, atat la capitolul preluare colet, cat si la capitolul expediere. De asemenea, mai multe detalii in acest sens se regasesc in cadrul site-ului oficial.

Cei interesati pot lua si telefonic legatura cu cei de la E-livrat pentru colaborari, dar si pentru mai multe detalii aferente serviciilor puse la dispozitie.

Taguri: e-livrat