Servicii de curierat rapid si sigur, prin E-livrat

BUCURESTI - 15 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

E-livrat, firma bucuresteana de curierat rapid, pune la dispozitia publicului interesat o varietate de servicii de nisa. Regasim aici o echipa pregatita, cu experienta, servicii de logistica in completare, astfel incat timpul de livrare sa fie optimizat.

E-livrat.ro

E-livrat.ro

Servicii de curierat pe plan local

In mod special sunt avantajati cei din Bucuresti si Ilfov de rapiditatea cu care E-livrat curier rapid isi duce la bun sfarsit misiunea asumata, aceea de expediere rapida si sigura. In acest sens sunt puse la dispozitie doua tipuri de servicii:

Curier Rapid Azi

Ceea ce este preluat intr-o zi va fi expediat in decursul urmatoarelor ore, in functie de ora preluarii. Este un serviciu valabil in capitala si avantajeaza mai ales pe cei care lucreaza in retea, cei care au sedii partenere sau pur si simplu cei care se adreseaza cu produsele lor publicului local si pot promite rapiditate.

Curier Rapid a Doua Zi

Este exact ceea ce defineste modul in care va avea loc expedierea - a doua zi dupa primire. Pot fi alese intervalele orare de livrare. De data aceasta vorbim despre un timp mai indelungat de asteptare si de doua incercari de a livra.

Servicii cu acoperire nationala

Nu sunt omise nici cererile privind expeditiile nationale. Astfel, cei interesati pot colabora cu E-livrat si in ceea ce priveste expedierea unor colete catre orice alta destinatie in tara. Cu acoperire in toata Romania, serviciile de acest gen se refera la transport de plicuri sau/si colete de pana la 30 de kg.

Si de aceasta data sunt pastrate aceleasi conditii optime de livrare si anume un timp optim, dar si posibilitate de a oferi feedback dupa fiecare livrare.

Oferte personalizate

E-livrat dispune de oferte personalizate atat pentru persoane fizice, cat si juridice. Pot fi realizate si simulari de costuri in cadrul paginii oficiale, in functie de detaliile de expediere.

Avand in vedere marele avantaj legat de timpul de livrare, unul scurt, de faptul ca orice expeditie este realizata sub semnul calitatii, sigurantei, asadar va fi intact, serviciile E-livrat sunt o recomandare. Detalii despre acestea si conditiile de colaborare sunt insiruite online.