Servicii de traducere de calitate cu Inova Translations

BUCURESTI - 25 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu siguranta vi s-a intamplat cel putin o data sa intampinati dificultati in a traduce informatii dintr-o limba necunoscuta voua. Sau poate vi s-a intamplat sa aveti nevoie de traduceri legalizate pentru diverse documente.

Servicii-traduceri.ro

Servicii-traduceri.ro

In aceste situatii este necesar sa apelati la ajutorul unor profesionalisti. Cu totii ati auzit de birourile ce ofera servicii de traduceri.

Biroul de traduceri Inova vine in intampinarea publicului cu servicii profesionale, prestate de o echipa specializata, cu o vasta experienta profesionala si cu pregatire didactica in/din peste 30 de limbi pentru diverse domenii.

In cadrul acestui birou cei interesati pot beneficia de traduceri autorizate si legalizate pentru o varietate de documente: certificate de nastere, de casatorie, caziere judiciare, permise de conducere, documente de identitate, carti de munca, diplome de bacalaureat, de licenta, somatii, notificari, procuri notariale, hotarari judecatoresti, titluri executorii etc. Toate acestea sunt traduse si apoi legalizate la un birou notarial cu care firma este in colaborare.

Datorita experientei pe care o au traducatorii, acestia pot realiza traduceri juridice ce cuprind exact prevederile juridice in ceea ce priveste normele europene, textele juridice si legislatia europeana actuale.

De asemenea, se pot realiza si traduceri economice ce tin de acte ale societatilor comerciale, dosare de finantare, de leasing, declaratii de venit, asigurari, extrase de cont bancar, declaratii vamale si multe altele.

Interpretarea consecutiva si simultana

Un serviciu de asemenea pus la dispozitie de biroul de traduceri Inova este interpretarea consecutiva si simultana. Ce presupun acestea? Interpretarea consecutiva este atunci cand un traducator transmite un mesaj de la un interlocutor la altul. De exemplu, aveti o intalnire de afaceri cu reprezentantul unei societati dintr-o alta tara, a carei limbi nu o stapaniti prea bine. Si atunci aveti nevoie de un interpret care sa fie intermediar intre voi, sa va ajute sa comunicati.

Interpretarea simultana este atunci cand se transmit informatii simultan mai multor participanti la discutie, in cadrul unui eveniment. Pentru acest tip de serviciu, este necesar sa fie realizata o cerere cu cel putin 5 zile inaintea evenimentului, pentru ca interpretul sa aiba timp sa se familiarizeze cu tematica si materialele din cadrul evenimentului.

Pentru mai multe informatii in legatura cu toate serviciile de care puteti beneficia si pentru a cere o estimare de pret, accesati site-ul oficial www.servicii-traduceri.ro