Servicii foto video, indispensabile unei nunti, sunt sursa amintirilor

BUCURESTI - 20 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nuntile, in forma lor actuala, sunt rezultatul anilor ce au creat experiente doveditoare despre ce este mai bine de ales si facut. Asa s-au pus si bazele serviciilor foto video, ce raman drept inca o dovada pretioasa a trairii unor momente unice si emotionante. La ora actuala astfel de cerinte sunt parte din eveniment, rezervate din timp, iar cei care presteaza astfel de servicii ocupa un loc special in cadrul evenimentului.

Tibi Olteanu

Tibi Olteanu

Considerand un stil aparte ca segmentul de foto video nunta sa fie o posibilitate de colaborare cu o singura echipa, viitorii miri sunt mereu in cautarea unui profesionist care sa le acopere pe toate. Gresit, caci fiecare in parte isi merita locul.

Serviciile video

Sunt negresit asociate unor evenimente speciale. In timp ofertarea a inceput sa includa tot mai multe stiluri de inregistrare video. Se filmeaza cu drona, se creeaza clipuri promo, scurte videouri cu efecte ce surprind nunta in momentele de maxima emotie, un love story, interviuri pentru miri, etc.

Se intelege ca sunt impuse anumite standarde, ca imaginea in toate detaliile ei – stabilitate, culoare, claritate, sunet – trebuie sa fie de inalta clasa. De aceea alegerea acestui serviciu va tine cont atat de experienta celui in cauza, cat si de aparatura de care dispune.

Serviciile foto

Un alt segment de interes se refera la albumul foto ce va fi creat din cadrele nuntii. Nu doar imaginile ce reprezinta mirele si mireasa alaturi de invitati sunt fotografii dorite. Fotografia este o arta ce a evoluat foarte mult, astfel ca asteptarile sunt tot mai mari. Se pune accent pe dinamism, viziune, pe o tematica si un stil. Fiecare cadru este completat de abordarea artistica, de o lumina potrivita, ce impreuna duc la un rezultat imortalizat ce vor spune povestea acelor clipe.

Pentru a alege un fotograf competent este necesar de asemenea sa se tina cont de o serie de aspecte. Dupa cum se distinge si din cadrul paginii www.tibiolteanu.ro este nevoie de pasiune, daruire, de experienta totodata. Un eveniment precum o nunta implica mai mult decat o insiruire de momente si traditii. Fotograful trebuie sa fie pregatit, atent, activ, sa isi puna toata daruirea in a surprinde clipa perfecta pentru a realiza fotografiile dorite.

Pachetele de servicii de acest gen pot include si o sedinta foto, dar aceasta are loc de regula dupa eveniment, ceea ce reda o altfel de stare si deci sansa de a crea un album diferit. Marele avantaj este insa ca mirii sunt relaxati, stresul acelei zile se sfarseste, astfel ca se pot manifesta mai natural ca oricand. Sedinta foto post nunta poate fi si de tip trash the dress, un concept tot mai indragit si in randul romanilor.

Odata ce veti fi in cautarea unui fotograf si a unui videograf veti descoperi o lume a frumosului, o arta si variate forme de expresie a emotiilor unei zile precum cea a nuntii. Merita sa va luati toate masurile necesare pentru ca ceea ce veti trai in ziua aceea unica sa ramana si o amintire pe masura.