Servicii funerare non stop in Bucuresti si judetul Ilfov

BUCURESTI - 3 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru a putea petrece ultimele clipe alaturi de cel trecut in nefiinta si pentru a scapa de grija pregatirilor pentru ziua inmormantarii, tot mai multi dintre noi apelam la serviciile unor firme ce practic preiau aceste sarcini deloc placute.

funerarenonstop-bucuresti.ro

Evenimentele nefericite din viata noastra de cele mai multe ori vin pe nepregatite, neanuntate si ne fac sa realizam cat de scurta este, de fapt, viata. Vorbim aici despre pierderea celor dragi - momente care ne aduc tristete, regrete si un mare stres atunci cand vine vorba de pregatirile ce trebuie facute intr-un timp foarte scurt.

Rarox - pentru servicii funerare de calitate

Una dintre firmele de incredere la serviciile carora putem apela este Rarox. Sediul acesteia se afla in municipiul Bucuresti, insa pot peneficia de aceste servicii si cei ce se afla in judetul Ilfov. Avantajul principal pe care il avem daca apelam la Rarox este faptul ca ne sunt oferite servicii funerare non stop. Asta inseamna ca la orice ora din zi si din noapte s-ar intampla evenimentul nefericit, echipa ne sta la dispozitie.

In oferta Rarox regasim pachete funerare complete, in functie de bugetul pe care il putem aloca, dar si in functie de preferintele pe care le avem. In acest sens, putem opta pentru pachete precum cele  pe baza de talon de Pensie (in 4 variante), Lux President, Clasic, Social, Economic, Spital, Standard, Lux si Lux Boston.

Fiecare dintre acestea poate avea incluse, dupa caz, servicii precum: asigurarea sicriului complet echipat, transportul sicriului la domiciliu, cruce inscriptionata, medic pentru constatarea decesului si pentru imbalsamare, toaletarea decedatului, declararea decesului, transportul din ziua inmormantarii si multe altele.

De asemenea, in functie de pachetul ales, pot fi incluse si anumite accesorii necesare. Mentionam aici urmatoarele: doliul pentru usa, pentru pieptul participantilor, batiste, lumanari si banuti, tamaie, iconita, candele pentru citirea stalpilor, colaci, coliva, vin, ulei, prosoape si lista poate continua in acest sens.

Rarox pune la dispozitia clientilor sai si coroane funerare si jerbe realizate din flori naturale, in functie de buget si preferinte. Clientii sunt cei ce aleg tipurile de flori folosite in realizarea acestora si pot stabili chiar si paleta cromatica.

Asadar, cei interesati sa descopere toate serviciile pe care Rarox ni le ofera, sunt invitati sa acceseze site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-funerare-non-stop-in-bucuresti-si-judetul-ilfov