Servicii stomatologice de la Dental Premier, ce pot salva dentitia naturala

BUCURESTI - 10 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intretinerea sanatatii orale inseamna un complex de factori, si totusi, nimic nu garanteaza ca nu se va ajunge la situatii de pierdere a dentitiei. Cauzele pot fi diverse, de la infectii ce au afectat radacina, pana la parodontoza. Abordarile stomatologice din cadrul clinicii Dental Premier pot fi de mare ajutor.

Dental Premier

Dental Premier

Fata de clasicele si modestele modalitati de tratament stomatologic clinica stomatologica DENTAL PREMIER vine cu abordari moderne, datorate standardelor internationale de care s-a tinut cont la infiintarea clinicii. Certificatul de excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara, este o dovada a faptului ca aici pacientii regasesc un sprijin complex, datorita tehnologiilor dentare de ultima generatie „High Tech Dentistry”.

Medicii echipei Dental Premier sunt specialisti cu un constant interes fata de noutatile din domeniu, participand frecvent la cursuri si conferinte de referinta din toata lumea.

Tratamente cu laser

Medicii stomatologi specialisti folosesc laserul dentar EPIC™ BIOLASE pentru diferite tratamente. Printre afectiunile pentru care laserul este folosit se numara si parodontoza, boala care netratata la timp duce la pierderea totala a dintilor. Gratie unui laser performant, bacteriile sunt distruse si este stimulata regenerarea tesuturilor.

In alte cazuri sunt interventiile chirurgicale sau tratamentele de canal indicate pentru a trata dantura. Endodontia sub microscop de ultima generatie LEICA High End cu camera HD permite o obturatie corecta, tratamentul este realizat in timp scurt, iar cel mai important avantaj este ca aceasta abordare da inca sanse de a salva dintele. In trecut, singura solutie ramanea extractia.

Intr-un caz si mai complex, daca se impune interventia chirurgicala pentru o rezectie apicala, spre exemplu, pacientul va urma tratamentul impus in cadrul aceleiasi clinici. Procedura de acest gen nu doar ca salveaza dinti afectati de un granulom, insa gratie medicinii moderne si a priceperii medicilor din cadrul clinicii Dental Premier poate fi preintampinata recidiva. In acest sens, varful de radacina va fi sigilat. Cu instrumentar adaptat ce ofera mare precizie si finete, vor fi folosite materiale speciale ce plombeaza radacina astfel incat vindecarea sa fie lipsita pe termen lung de reaparitia problemei.

Ajuns in faza de dentitie pierduta, pacientul trebuie sa stie ca Dental Premier propune o metoda revolutionara de implantologie, cu posibilitate de a realiza restaurarea zambetului cu implanturi si dantura fixa provizorie in maximum de 24 de ore.

Cei interesati regasesc detalii complete in cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro sau pot programa o vizita la clinica, accesand sectiunea de contact de pe website.