Serviciile funerare Adysim, un sprijin pentru organizarea unui eveniment funerar

BUCURESTI - 1 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru momentele de tristete ca urmare a pierderii unei persoane, familia indoliata va fi insarcinata sa organizeze un eveniment funerar. Acesta cuprinde o serie de ritualuri, traditii crestine si se coreleaza direct cu serviciile profesionale ale agentiilor de pompe funebre. Din necesitate, aceste servicii au inceput sa fie tot mai diverse. Adysim este un bun exemplu in acest sens.

Adysim

Adysim

Cumuland ani de experienta, aceasta agentie de servicii funerare a reusit sa acopere toate categoriile de interes pentru organizarea minutioasa a unui eveniment funerar. De la sicrie la coroane, se pot alege servicii individuale sau pachete, avantajoase ca pret.

Servicii funerare de marca Adysim

Se remarca acele servicii de care orice familie indoliata are nevoie inca de la bun inceput. Din primele clipe ce survin dupa deces, pentru a incepe formalitatile, va fi necesara constatarea decesului. Prin colaborare cu un medic, Adysim poate fi un sprijin in acest sens, oferind serviciul de constatare, urmat de toate celelalte ce presupun pregatirea pentru priveghere si ulterior pentru inmormantare. Este vorba de preluare, imbalsamare, realizarea documentelor necesare toaletare, depunere la capela.

Pentru ca o inmormantare implica adesea si parcurgerea unui traseu, ceea ce tine de transportul funerar poate fi de asemenea o alegere ce tine de colaborarea cu Adysim. Nu doar pentru defunct, transportat corespunzator in masini special dotate, ci si pentru cei care fac parte din cortegiul funerar se poate opta pentru transport, completat de transportul florilor, coroanelor.

Nu doar din ratiuni practice, ci si necesare de asemenea, acelasi loc poate fi solutia multiplelor griji pe care familia le are vis a vis de organizarea evenimentului funerar. Asadar, in lista de servicii funerare Adysim se vor numara si o serie de articole, produse si accesorii specifice. Dintre cele mai importante se numara sicriele, crucile din lemn si dupa cum cere si traditia, coroanele de flori ce se depun. Astfel de optiuni pot fi achizitionate din acelasi loc.

Pachete de servicii

Pentru ca astfel de momente se deruleaza cu o rapiditate ce preseaza din punct de vedere financiar – in decurs de 3 zile sunt bifate toate cele necesare pentru ca inmormantarea sa aiba loc, uneori nefiind timp pentru decontarea ajutorului de inmormantare pus la dispozitie de stat – pachetele funerare sunt mai avantajoase ca oricand. Acestea presupun un lung sir de servicii si produse, cumulate, la preturi justificate. In plus, unele optiuni pot acoperi strictul necesar si se pot achita cu talonul de pensie al defunctului, ceea ce scurteaza din birocratia pe care familia trebuie sa o urmeze pana la a intra in posesia ajutorului de inmormantare.

Indiferent unde a survenit decesul, indiferent de perioada de timp, de ora la care se intampla, Asysim este mereu un raspuns potrivit. Disponibilitatea agentiei de pompe funebre inseamna si ajutor nonstop. Fara sa conditioneze, ci dimpotriva, oferind solutii avantajoase, Adysim se impune pe nisa de profil prin profesionalism, seriozitate si prin complexitatea de servicii.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale, servicii-funerare-nonstop.ro, toate informatiile necesare pentru a intra in contact cu agentii Adysim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/serviciile-funerare-adysim-un-sprijin-pentru-organizarea-unui-eveniment-funerar