Sexul frumos si remodelarea corporala. Tot ce trebuie sa stii!

BUCURESTI - 17 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand vine vorba de femei, sexul frumos are mereu la indemana cele mai deosebite metode in ceea ce priveste mentinerea aspectului fizic la cele mai inalte standarde. Exista numeroase saloane in care acestea se pot ingriji, beneficiind de servicii de manichiura, pedichiura, coafura sau ten, precum si altele, care le ajuta sa scape de kilogramele in plus.

monbeauty.eu

monbeauty.eu

Asadar, la momentul actual exista numeroase solutii de remodelare corporala, precum si numeroase saloane specializate in astfel de proceduri, asa cum este salonul Mon Beauty.

Echipa celor de la Mon Beauty reuseste sa atraga nu doar prin calitatea serviciilor, ci si prin diversitatea tehnicilor oferite. In cele ce urmeaza, vom trata fiecare dintre aceste proceduri, astfel incat, in cazul in care sunteti interesata de remodelarea corporala, sa fiti la curent cu toate informatiile necesare:

Tunelul cu infrarosii

Aceasta procedura este recomandata si practicata de specialistii de la monbeauty.eu in cazul femeilor care doresc sa trateze celulita, dar care considera ca sufera de obezitate sau sunt predispuse acestui risc.

Asadar, acest tratament consta in eliminarea toxinelor, dar si a metalelor grele, a grasimilor si a substantelor nocive pentru organism, pe baza de transpiratie, avand numeroase efecte. Acestea constau in pierderea considerabila a kilogramelor nedorite, eliminarea intr-un procentaj de 25% a celulitei, dar si multe altele.

Totusi, tunelul cu infrarosii nu este recomandat femeilor insarcinate, celor care au varice sau care sufera de boli cardiace.

Tehnica impachetarilor

Are efecte nu doar in detoxifierea, ci si in pierderea in greutate si sporirea sanatatii. Salonul monbeauty.eu pune la dispozitia femeilor interesate impachetari cu catina, dovleac, namol si alge, cu fucus, struguri, iedera sau cu argila de la Marea Moarta.

Ramane la aprecierea fiecarei client, bineinteles, in functie de recomandarea specialistilor acestui salon, care categorie de impachetari o va alege pentru a se bucura intr-un timp record de un corp de invidiat.

Reflexoterapia

Aceasta procedura este indelung cunoscuta, fiind o tehnica foarte veche de prevenire, diagnosticare si tratare a numeroase afectiuni, similara procesului de acupunctura.

Reflexoterapia presupune apasarea punctelor reflexogene, cunoscute de specialistii acestui domeniu, in vederea eliminarii toxinelor acumulate de organism. Avantajul acestei tehnici este in special dat de faptul ca oricine poate beneficia de acest tratament, nefiind contraindicate niciunei persoane.

Electrostimularea

Asa cum sugereaza si denumirea acestei tehnici, punerea sa in practica consta in stimularea anumitor parti ale corpului cu ajutorul unui aparat electronic care transmite o anumita tensiune zonelor selectate.

Nu doar ca ajutorul acestui procedeu se remarca prin reducerea considerabila a grasimilor nefavorabile, dar corpul devine mult mai tonifiat. Din pacate, persoanele care sufera de boli cardiace, au tije metalice la nivelul corpului sau femeile insarcinate, nu pot beneficia de acest tratament.

Tehnica masajului

Nu doar un ajutor in procesul de relaxare, ci si in cazul pierderii in greutate, masajul presupune tehnici diverse, asa cum sunt: masaj cu bete de bambus, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, masaj de relaxare si masaj cu pietre calde.

Tehnica de vacuum masaj

Vacuum masajul este o alternative grozava de a obtine corpul dorit fara sa fie nevoie de interventii chirurgicale. Acest tratament de remodelare corporala consta in presiunea exercitata asupra tesuturilor pielii prin intermediul unor ventuze special create in acest scop.

Termosauna

Din nou recomandata femeilor care doresc sa slabeasca intr-un mod rapid si fara dureri, aceasta procedura vine in ajutor celor ce fac aceasta alegere. Procedeul termosaunei presupune acoperirea corpului cu o termocuvertura, care functioneaza conform principiului saunei.

 

Asadar, conform tehnicilor prezentate mai sus, orice femeie interesata de procesele de remodelare corporala poate apela, cu cea mai mare incredere, la ajutorul expertilor de la monbeaty.eu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/sexul-frumos-si-remodelarea-corporala-tot-ce-trebuie-sa-stii1