Sfaturi de amenajare a mobilei de bucatarie

BUCURESTI - 28 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Conform rutinei de zi cu zi, bucataria a preluat o mare parte din atributiile camerei in care ar trebui sa ne petrecem cel mai mult timp. Cu toate ca s-a incercat mutarea interesului de la bucatarie catre living prin infiintarea zonei de dining in living, bucataria a ramas in continuare in centrul casei.

primobila.ro

primobila.ro

Acest lucru determina si cresterea numarului de nevoi pe care aceasta incapere va trebui sa le satisfaca. Asadar, un rol important il dobandeste mobila de bucatarie si modul in care aceasta este amenajata.

S-a incercat de foarte multe ori sa se gaseasca o explicatie pentru faptul ca oamenii se simt cel mai bine in bucatarie, comparativ cu orice alta zona din casa si de ce toti parasesc spatiosul living pentru a socializa in bucatarie. Desi, eticheta sociala nu recomanda invitarea unui oaspete in bucatarie, totusi, dupa un anumit timp, tot in bucatarie se vor aduna toti pentru a discuta si socializa.

Prin prisma succesului pe care l-a castigat bucataria si a importantei pe care a dobandit-o in orice locuinta, echiparea si mobilarea ei trebuie supuse unei atentii sporite. Mobila de bucatarie va trebui aleasa cu grija, in vederea indeplinirii mai multor cerinte legate de calitate, bun gust, prezenta spatiilor de depozitare si conformarea acesteia preferintelor tale.

Cum alegi mobila de bucatarie potrivita?

Moda este intr-o continua evolutie, atat in domeniul vestimentar, cat si in sfera designului de interior. Din acest motiv, multi proprietari tind sa opteze pentru piese de mobilier care sa se remarce printr-o estetica moderna, uitand de importanta caracterului functional.

Rolurile si importanta pe care o bucatarie le prezinta intr-o gospodarie nu trebuie neglijate, intrucat consecintele neplacute se vor rasfrange asupra ta. Este esential sa tii cont de fiecare aspect si sa reunesti designul modern cu caracteristicile practice si functionale pentru fiecare corp de mobiler sau masa de bucatarie.

Conceptul de mobila la comanda a devenit foarte popular din acest punct de vedere, deoarece rezultatul final reprezinta materializarea preferintelor tale, in raport cu utilitatea fiecarui obiect. Primul pas pe care trebuie sa il faci inainte de alegerea mobilei consta in vizualizarea noului stil pe care doresti sa il abordezi in bucatarie si stabilirea zonelor de intereres. Prin zone de interes se inteleg toate acele zone distincte intalnite in cadrul unei bucatarii: zona de servit masa unde vei amplasa masa si scaunele de bucatarie, zona de gatit, unde vor fi montate plita si cuptorul sau aragazul.

In functie de forma si dimensiunile pe care le prezinta bucataria va trebui sa iti planifici zonele in care doresti sa asezi mobila de bucatarie si zonele in care sa asezi si alte diverse obiecte, cum este frigiderul, masuta de cafea sau obiectele de decor. O sugestie in amenajarea bucatariei este crearea unui colt, perete sau zona, indiferent cat de mica, care sa aduca putina distinctie, in asa fel incat bucataria ta sa prezinte un punct de atractie. Acesta ar putea fi constituit de montarea unui raft cu carti de bucate, un perete cu fotografii sau rafturi pe care sa asezi colectia de solnite.

Primobila.ro te sustine in obiectivul tau de a-ti amenaja locuinta conform preferintelor tale. Cu ajutorul acestei firme vei putea comanda mobila care sa fie realizata in functie de caracteristicile si cerintele pe care le doresti. Calitatea materialelor si consultanta profesionala reprezinta atributele principale ce definesc activitatea Primobila.