Shop Einstal pune la dispozitie o gama vasta de hidrofoare

BUCURESTI - 23 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Shop Einstal, magazin online de instalatii termice si sanitare, pune la dispozitia publicului si o gama vasta de hidrofoare. Acestea pot asigura alimentarea cu apa curenta a gospodariilor, iar alegerea tipului potrivit de hidrofor depinde de mai multi factori.

hidrofor Shop Einstal

hidrofor Shop Einstal

Hidroforul, sursa de alimentare cu apa

Pentru ca de cele mai multe ori se intampla ca un consumator sa fie atent la hidrofor pret in detrimentul altor aspecte, merita de amintit ca regula de baza este cea a calitatii si a performantei, determinate de factori ce tin strict de fiecare caz in parte. Cu alte cuvinte, alegerea unui hidrofor depinde de necesitatile fiecaruia in parte. Veti tine cont de suprafata ce trebuie irigata sau de cantitatea de apa pe care o consuma intreaga familie.

Din punct de vedere tehnic in alegerea unui hidrofor veti putea fi consiliati de echipa Shop Einstal. Poate fi solicitat ajutor de specialitate si in ceea ce priveste preluarea comenzii de asemenea. Asta inseamna si ca veti depasi barierele clasice ale cumparatului online, nu veti mai avea grija ca lipsa contactului fizic cu personalul din magazin va aduce un oarece dezavantaj.

Tipuri de hidrofoare disponibile la Shop Einstal

In selectia de produse de la Shop Einstal veti gasi hidrofoare de adancime cu aspiratie de 9 metri, cu ejector aspiratie 30 de metri, pompe hidrofor, accesorii de asemenea si elemente ce pot fi achizitionate individual – cabluri, presostate etc.

Stocurile sunt actualizate constant, astfel ca veti fi la curent cu ce poate fi comandat imediat.

Marimea rezervorului hidroforului – conteaza in egala masura. Acesta depinde de asemenea de numarul de consumatori, de frecventa consumului de apa, de numarul de bari. Cand rezervorul este unul mai mare, pornirile sunt mai rare. Numarul de porniri si opriri are importanta pe termen lung, in ceea ce priveste randamentul sistemului si sansele sale de a se defecta, uza mai repede.

Un hidrofor trebuie ales de asemenea si in functie de sursa de apa si cum veti dori alimentarea. Poate fi vorba de un ansamblu rezidential alimentat de retea sau pomparea apei din fantana. De asemenea, conteaza daca apa va fi doar pentru uz propriu sau trebuie luat in calcul si debitul pompei pentru a asigura cantitatea de apa necesara si pentru a iriga terenuri.

Pentru cei a caror sursa de apa este din put sunt recomandate hidrofoarele de 30 de metri. Adancimea acestuia depinde de necesitatile fiecaruia. In schimb hidrofoarele de 9 metri au pompe autoamorsate, sunt folosite pentru sisteme mici de alimentare, caz in care apa ar urma sa fie extrasa din rezervor tampon.

La capitolul eficienta energetica trebuie luat in calcul ce tip de hidrofor poate comsuma energie mai putina. Cu cat motorul acestuia este de o putere mai mare, cu atat adancimea de aspirare va fi mai mare.

Comenzi online de la Shop Einstal

Acum este cu atat mai usor sa optati pentru un echipament complex de tip hidrofor, achizitionat online. Shop Einstal pune la dispozitie gama sa vasta de hidrofoare si pompe, cu garantii de pana la 2 ani. La pachet aveti disponibila si schema de montaj.

Contact:

Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 Bucuresti

0766.261.389 - 0766.261.392 - 0786.124.777

 

Taguri: hidrofor pret