Siguranta soferilor de camioane si sistemele care nu trebuie sa lipseasca din dotare

BUCURESTI - 25 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Siguranta de care fiecare sofer de camion trebuie sa aiba parte atat atunci cand este in miscare, cat si cand stationeaza nu este una de tratat cu indiferenta. Fiecare trebuie sa aiba in vedere o dotare adecvata a cabinei si a camionului propriu zis, pentru a avea siguranta ca pe timp de pauza poate dormi linistit. Este valabil si pentru cei care, spre exemplu, parasesc camionul pentru a face cumparaturi etc.

pieseautocamioane.ro

pieseautocamioane.ro

Expunerea la riscuri precum furturile poate fi evitata cu atat mai mult astazi cand exista atat de multe optiuni privind protejarea camionului. Siguranta personala implicit poate fi intarita cu ajutorul unor alegeri pe masura. In acest sens, la dispozitia publicului larg astazi este magazinul online pieseautocamioane.ro , cu sisteme antifurt profesionale, special concepute pentru soferii de camion. Tot aici acestia vor regasi o gama variata de piese camioane atat din randul celor care au nevoie de inlocuire frecventa, cat si alte solutii pe care orice sofer ar dori sa le aiba la indemana.

Precautie si siguranta - solutii de la Truck Shop Miltech

Siguranta pe traseu, atat a marfii, cat si cea personala este mai mare atunci cand in dotarea camionului exista dotari precum sistemul de blocare pentru usile cabinei (din interior), sisteme pentru usile laterale si din spate, precum si dispozitive care sa protejeze rezervorul de motorina. Nu putini sunt cei care s-au confruntat cu situatii dificile, in urma unui furt. Iata de ce specialistii Truck Shop Miltech recomanda astfel de investitii, care sunt durabile si eficiente.

Pentru ca montarea si utilizarea ulterioara sa fie sigure, astfel de solutii vin alaturi de instructiuni. Fiecare echipament indeplineste un rol bine definit, care nu ar trebui subestimat. Unii prefera sa doarma in hotel, spre exemplu, iar odihna poate fi lipsita de griji atunci cand camionul este dotat cu incuietori suplimentare. Siguranta cabinei pe timp de noapte este un subiect de interes in randul camionagiilor, mai ales in cazul in care parcarea se face in zone nesupravegheate. Totul trebuie sa vizeze descurajarea hotilor, orice poate impiedica astfel de acte.

Mai multe informatii despre sistemele disponibile si caracteristici ale acestora gasesc cei interesati online, pe pieseautocamioane.ro.