Sion Solution furnizeaza si instaleaza sisteme de detectie incendiu

BUCURESTI - 12 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sion Solution, furnizor de solutii de securitate, ce ofera proiectare, dar si montaj de instalatii electrice de curenti tari de medie si joasa tensiune, curenti slabi, printre altele, include in portofoliul de servicii si instalarea de sisteme de detectie incendiu.

.

.

Experienta in domeniu, echipa bine pregatita si echipamentele profesionale folosite, recomanda Sion Solution atunci cand aveti nevoie de solutii de securitate. Cu ajutorul acestei firme puteti bifa multiple proiecte ce imbunatatesc securitatea spatiului in care va desfasurati activitatea zi de zi. 

Sisteme de detectie incendiu - ce veti gasi la Sion Solution 

De la acelasi furnizor pot fi alese echipamentele necesare, puteti opta pentru proiectare si montaj, iar pe termen lung aveti de partea dumneavoastra un partener de incredere. Sion Solution asigura service si mentenanta. Garanteaza 24 de luni pentru echipamentele montate, iar daca se impune o solicitare de reparatie, este asigurata interventia rapida in 24 de ore, in functie de gravitatea situatiei aparute. 

Cei interesati de achizitionare si instalare sistem detectie incendiu de la Sion Solution vor regasi aici:

-Centrale de detectie incendiu, adresabile sau conventionale. 

-Detectoare de fum. 

-Detectoare de temperatura, substante periculoase sau de flacara. 

-Sirene, indicatoare, butoane de panica. 

-Module adresabile, etc. 

Sistemele antiincendiu, o obligativitate prevazuta de legea in vigoare 

In functie de profilul de activitate, legea prevede anumite conditii de respectat privind preventia unui incendiu. Chiar si consumatorii casnici, cei care au in locuinta o centrala termica montata au nevoie de sisteme antiincendiu, cele de tip detectoare de gaz. Cu atat mai mult in cazul celor care sunt responsabili de buna functionare a unor spatii extinse, care lucreaza in conditii de risc de producere a incendiilor exista un cumul de actiuni de preventie ce trebuie puse la punct. 

Sion Solution activeaza pe piata de profil de timp indelungat, incat experienta sa isi spuna cuvantul. Cei interesati pot solicita consultanta, mai intai de toate pentru a stabili tipul de sistem antiincendiu necesar, cum si unde va fi acesta montat, implementare completa, precum si mentenanta acestuia pe termen lung. 

Ofertele sunt personalizate 

Fiecare proiect este unic, cerintele sunt diferite, domeniul de activitate, tipul de cladire fiind cele care impun diferente de la caz la caz. Asadar si preturile difera, la fel cum difera si tipurile de echipamente necesare. Solicitati consilierilor de la Sion Solution o oferta de pret, in functie de specificul situatiei dumneavoastra. 

In functie de buget si nu numai, la pachet cu instalarea sistemului de detectie incendiu puteti solicita un pachet de servicii avantajoase. Acestea pot include mentenanta preventiva si corectiva, asigurarea interventiei rapide in cazul unor defectiuni, verificarile periodice realizate planificat de catre echipa de specialisti. De mentionat, pentru orice interventie sau verificare specifica asupra unui sistem antiincendiu, acestea pot fi realizate numai de personal calificat, autorizat si numai conform indicatiilor oferite de producatori. Sion Solution dispune de echipe de specialisti ce pot desfasura munca conform legii si normelor de siguranta in vigoare. 

Descoperiti toate serviciile si echipamentele disponibile in pagina oficiala Sion Solution. 

Contact: 

+4 0372 753 343

office@ sionsolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/sion-solution-furnizeaza-si-instaleaza-sisteme-de-detectie-incendiu