Siropurile naturale de la Manicos - portii de vitamine si minerale optime de consum pentru copii si adulti

BUCURESTI - 13 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Manicos, producator de suplimente alimentare si cosmetice naturale, pune la dispozitie si siropuri delicioase, naturale. Acestea pot fi achizitionate din cadrul paginii oficiale, manicos.ro.

.

.

Siropuri cu miere si fara conservanti

Mierea este un deliciu si dar de la natura. In general, produsele apicole sunt laudate pentru continutul lor de vitamine, minerale si antioxidanti. In complexitatea lor, acestea au proprietati multiple si sunt considerate, printre altele, un aliat al imunitatii.

In gama de siropuri naturale Manicos regasim si pe cele cu miere, dar fara conservanti. Amintim despre siropurile pe baza de echinacea, muguri de pin, patlagina cu si fara propolis. Acestea sunt recomandate pentru episoade tusive, pentru sanatatea sistemului respirator. Pot fi consumate si de catre copii, dozele recomandate fiind oferite ca indicatie de catre producator.

Siropuri cu miere si propolis

O alta categorie este dedicata acelor siropuri ce contin si propolis. Combinatiile de miere si propolis sunt din vremuri stravechi o recomandare pentru raceli si viroze de sezon. Alaturi si de alte ingrediente naturale, produsele apicole au o putere extraordinara, cu efecte multiple asupra bunei functionari a organismului. Au efect antiviral, antiinflamator si antibacterian.

Siropurile de acest gen au o singura contraindicatie ce tine de alergii la produsele apicole.

Siropuri de fructe

Din gama de siropuri de la Manicos nu pot fi omise nici variantele de sirop de fructe. Acestea pot oricand concura cu clasica varianta de suc carbogazos. Este sanatos, concentrat si vine cu o portie de vitamine si minerale la pachet. Asadar beneficiile sunt dublate si de continutul nutritiv al acestor siropuri.

Variantele propuse sunt ale siropurilor din afine, coacaze negre si macese, precum si cel de catina. Trebuie spus despre catina ca este considerata drept ginseng romanesc. Contine o cantitate insemnata de vitamina C, mult mai mult decat contin citricele spre exemplu. Sustine imunitatea si este una din alegerile sanatoase pentru a lupta cu racelile de sezon.

Astfel de siropuri pot fi diluate dupa gust si preferinte, cu apa plata sau minerala. Obtineti astfel un suc delicios ce aduce aport de vitamine. Le pot consuma si copiii, in orice moment al zilei.

Cine este Manicos

Manicos nu este un nume strain pentru public. Produsele de aceasta marca sunt parte din portofoliile mai multor magazine bio. Este producator autohton, ce detine game de produse de consum, dar si de ingrijire, cu 98% extracte naturale si vegetale. Manicos se identifica cu un motto sugestiv - „Portie de natura”.

Detine 3 linii de produse - Verre de nature, Verre de nature 98% natural, Verre de nature 98% vegetal. Vorbim despre balsam de buze, sampoane, sapunuri, precum si despre uleiuri presate la rece, creme naturale sau sirop fara zahar.

Toate acestea sunt disponibile in cadrul paginii oficiale, manicos.ro. Avantajul este de a putea cumpara direct de la sursa, la preturi de producator. In plus, beneficiati si de transport rapid, gratuit la comenzi de peste 149 de lei.