Smart Home Concept - lider la capitolul proiecte de casa personalizabile!

BUCURESTI - 22 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Smart Home Concept este un nume cu care romanii s-au familiarizat deja. Vorbim de o echipa de experti tehnici cu atestat MLPTL, verificatori, arhitecti, dar si ingineri cu o lunga experienta in spate ce ofera, inca din 2009, proiecte de casa moderne, intocmai dupa cum publicul isi doreste sa achizitioneze.

Smart Home Concept proiecte de casa

Smart Home Concept proiecte de casa

Partea cea mai buna la Smart Home Concept este ca ofera publicului interesat posibilitatea de a personaliza fiecare proiect de casa. Pana la urma este si normal sa se intample acest lucru, avand in vedere ca vorbim despre proiectul de la care incepe constructia casei visurilor. Personalul Smart Home Concept a inteles extrem de bine dorintele diverse ale publicului, motiv pentru care, acolo unde este nevoie, ofera si consultanta specializata.

Creati-va proiectul de casa mult dorit - Smart Home Concept va vine in ajutor

Este aproape imposibil sa nu gasiti ceva pe gustul vostru in catalogul cu proiecte de casa de la Smart Home Concept. Aceste sunt diverse, moderne pana la cele mai mici detalii si proiectate pentru a facilita confortul, atat al celor mari, cat si al celor mici.

Proiectul de casa de interes poate fi oricand personalizat dupa bunul plac. Cum puteti face acest lucru? Ei bine, nu trebuie decat sa il selectati, urmand ca mai apoi acesta sa va fie prezentat in imagini 3D realiste. Astfel, veti putea modifica totul, incepand de la dimensiunea camerelor, panta acoperisului, puteti adauga de asemenea subsol sau garaj si nu numai.

Practic, daca unul dintre proiectele regasite in stocul de la Smart Home Concept nu corespunde in totalitate cu preferintele voastre, el poate fi modificat pana cand devine perfect, pliabil pe exigentele pe care le impuneti. Aceasta optiune este valabila pentru fiecare proiect disponibil pe smarthomeconcept.ro.

Echipa Smart Home Concept, pentru a va veni in ajutor, dispune acum in cadrul site-ului oficial de reduceri semnificative de pret la anumite proiecte de casa. Trebuie neaparat amintit de faptul ca orice modificare adusa proiectului selectat este complet gratuita. Alegeti corectitudinea si calitatea chiar si atunci cand vine vorba de proiecte de casa - Smart Home Concept le inglobeaza pe amandoua.

Contact Smart Home Concept

Strada Matei Voievod, Nr. 35, Sector 2, Bucuresti

0728 407 562

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro