Smart Home Concept si colaborarea spre a defini casa visurilor

BUCURESTI - 6 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O casa presupune o investitie majora, un efort financiar si transpunerea unor dorinte in realitatea unei case construite dupa principiul calitatii. Cu totii avem astfel de asteptari ce in final pot deveni o realitate, daca va exista si o colaborare cu specialisti din domeniu. Aici se remarca Smart Home Concept , o echipa complexa de profesionisti dedicati pentru a implini visul celor care isi doresc proiectarea casei dupa bunul plac.

smarthomeconcept.ro

smarthomeconcept.ro

Smarthomeconcept.ro, pagina oficiala, prezinta lista de servicii disponibile: nisa de arhitectura, servciii de urbanism, design interior, inginerie, precum si de consultanta tehnica in constructii. La acestea se adauga nisa de expertize tehnice, de urmarire a desfasurarii de munca pe santier. Fie ca este vorba de constructii vaste, lasate in grija firmelor, fie ca este vorba de constructia casei ca plan individual si personal, Smart Home Concept se dedica cu profesionalism de fiecare data.

Proiectul casei incepe cu Smart Home Concept

O echipa de oameni specializati si pasionati de domeniul constructiilor sta la baza oricarui proiect. Cand vine vorba de proiectarea unei case se inteleg si implicatiile majore de a realiza o constructie durabila, ce respecta un plan dorit sau chiar unul oferit pe baza expunerii de necesitati si de exploatare a terenului aferent.

Printre avantajele de colaborare cu aceasta echipa se remarca si ceea ce tine de adaptarea unui plan de casa. Nu stiti de unde sa incepeti, nu cunoasteti elementele de baza pentru un astfel de proiect, nu aveti reper despre pozitionari si incepand cu astfel de griji va fi mai usor sa modificati si adaptati un plan de casa deja facut. Expertii Smart Home Concept pun la dispozitie stiluri diverse de casa, proiecte interesante, compartimentari avantajoase. Insa in functie de particularitatile fiecarui caz si familii se pot realiza modificari astfel incat proiectul sa fie unul personalizat si sa reflecte in totalitate cerintele viitorilor proprietari.

Asadar, cu disponibilitate si flexibilitate se pot realiza proiecte diverse, cu preturi pe masura. Ofertele lor cunosc personalizare precum proiectele in sine.

Serviciile marca Smart Home Concept

O colaborare cu Smart Home Concept poate viza interese diverse, de la nevoia de proiectare a unei structuri de rezistenta pana la cea de instalatii termice, sanitare sau electrice sau amenajari interioare. De asemenea, poate sa cada in sarcina acestei echipe nevoia de intocmire a documentatiilor cu toti pasii necesari pentru a obtine avizele de constructie, autorizatiile ce permit cadrul legal de construire.

Smart Home Concept poate oferi servicii de expertiza tehnica, de intocmire relevee sau de intocmire a documentatiilor PUD / PUZ, carti tehnice, devize de lucrari. Lista nu se opreste aici. Exista posibilitatea de a colabora cu experti ce pun la dispozitie cunostintele tehnice si practice pentru un domeniu atat de complex, exista sansa de a beneficia de o astfel de experienta prin intermediul profesionalismului dovedit al celor de la Smart Home Concept.

Proiectele recente sunt inca o dovada a rezultatelor ce vorbesc de la sine. Proiectele duse la bun sfarsit sunt un etalon al calitatii cu care se defineste echipa Smart Home Concept. Acestea impreuna cu alte informatiile de interes se vor regasi in cadrul paginii oficiale.