Snick Ambalaje alaturi de una dintre cele mai importante industrii din Romania

BUCURESTI - 9 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dupa cum bine stim, pandemia a afectat drastic multe sectoare importante din Romania, iar in capul listei se afla industria Horeca. Desi parea ca nimeni nu va mai salva aceasta ramura importanta din punct de vedere economic a Romaniei, antreprenorii au cautat in permanenta solutii pentru a-si salva afacerile din pragul falimentului.

snick-ambalaje.com

snick-ambalaje.com

Astfel ca livrarile la domiciliu au devenit salvarea multor afaceri, mai ales in perioada de work from home. 

Insa, Parlamentul Romaniei a adoptat si o noua lege cu privire la modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje unde operatorii economici sunt vizati. Astfel ca cele din plastic au fost interzise. Un aliat de incredere in acest sens este furnizorul Snick Ambalaje. Cei care se ocupa cu livrarile la domiciliu, in special restaurantele, cafenelele, pizzeriile  si fast-food-urile pot comanda de aici pahare, farfurii, caserole, tacamuri, sacose, pungi si prosoape biodegradabile. 

Acestea sunt realizate din trestie, palmier, hartie, carton, lemn si asta mai departe. 

Ce oferte se gasesc la Snick Ambalaje 

Importanta ambalajelor biodegradabile vine la pachet cu siguranta sanatatii noastre, cat si a naturii. 

Snick Ambalaje vine spre publicul vizat cu o gama foarte versatila de astfel de produse ce sunt cotate la o calitate ireprosabila. In plus, furnizorul pune la dispozitie si oferte pentru acei operatori economici care au nevoie de astfel de produse. 

Clientii care comanda online de minim 2500 de lei lunar, vor primi un discount de 10% la fiecare comanda plasata.

Pentru cei care inca nu stiu ce tip de ambalaje sa aleaga sau poate ca isi doresc un altfel de stil, pot comanda de aici cate o mostra gratuita din gama pusa la dispozitie.

Snick Ambalaje livreaza in toate colturile tarii in maxim 48 de ore, iar pentru comenzile ce au o valoare mai mare de 499 ron, clientii vor beneficia de transport gratuit.

Diversitatea produselor de aici este destul de mare, iar furnizorul este flexibil mergand pe nevoile clientilor. Calitatea totodata este un aspect de care foarte multe persoane tin cont, atat clientii care isi primesc mancarea la domiciliu, operatorii economici, cat si furnizorii, iar Snick Ambalaje este un partener de incredere in acest sens. 

Date de contact:

comenzi@ snick-ambalaje.com