Snick Ambalaje - Ambalajele biodegradabile sunt viitorul

BUCURESTI - 14 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pana nu demult industria Horeca inca se baza pe ambalajele confectionate din plastic. Insa, cu noile legi in vigoare, preturi aspre de platit, dar si pentru simplul fapt ca oamenii au inceput sa constientizeze efectele negative ale plasticului, antreprenorii incep sa renunte la ele. Se pliaza acum si pe ce isi doreste clientul, dar si pe protejarea naturii. Snick Ambalaje poate fi partenerul tau de incredere si de drum lung daca ai o afacere in aceasta industrie, iar aici vei regasi ambalajele biodegradabile potrivite.

snick-ambalaje.com

snick-ambalaje.com

O decizie aparent mica, ce aduce beneficii mari

Ambalajele biodegradabile aduc economii financiare majore. Procesul lor de fabricatie este mai eficient si mai rapid decat in cazul plasticului si sunt folosite surse sustenabile. Se recupereaza materiile prime care ar fi fost aruncate, precum frunzele de palmier si astfel iau nastere ambalajele biodegradabile. Acestea pot fi chiar si compostate, desi sunt foarte stabile si rezistente la temperaturi inalte si joase. Pot fi folosite in microunde si in congelator. 

Clientii vor aprecia un antreprenor care are o afacere verde. Detaliile precum ambalajele si tacamurile pot fideliza un client sau pot sa-l faca sa isi intoarca spatele pentru totdeauna. Isi doreste ca mancarea sa ajunga calda, compartimentata, cu aspect frumos, tacamurile sa nu se rupa la prima taietura, mancarea sau bautura sa nu fie varsate prin sacosa. Asadar, alegerea ambalajelor potrivite este o parte cruciala dintr-un astfel de business. Poti opta pentru ambalaje din trestie, PLA, palmier, lemn, hartie sau carton.

La Snick Ambalaje poti gasi absolut tot ce-ti doresti fie ca ai un restaurant, o patiserie, o rulota de street food. Ai un catalog impresionant din care poti alege farfurii, tavite, sosiere, boluri, barcute, pahare si bete si multe altele. Daca inca nu esti decis ce sa alegi intre doua sau mai multe produse, ai posibilitatea de a comanda cate o mostra gratuita din fiecare produs dorit, iar mai apoi sa plasezi o comanda cu cele necesare. Pentru anumite cantitati de produse comandate ai chiar si posibilitatea de a le personaliza cu logo-ul tau, numar de telefon sau ce iti doresti tu.

Pentru a descoperi produsele din catalog acceseaza www.snick-ambalaje.ro.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com