Snick Ambalaje, un partener de incredere pentru creatorii de gusturi si furnizorii de mancare

BUCURESTI - 8 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ambalajele folosite fie in restaurante, fie in locatii de orice fel unde preparatele sau meniurile asteapta sa fie inmanate clientilor, sunt produsele de baza pe care Snick Ambalaje le pune la dispozitia publicului. Regasiti aici tot soiul de ambalaje de unica folosinta, inclusiv consumabile precum paie, tacamuri de asemenea.

snick-ambalaje.com

snick-ambalaje.com

Importanta ambalajelor in industria Horeca 

Este evidenta aceasta nevoie, de vreme ce ambalajele utilizate fie in cafenele, restaurante, baruri si asa mai departe sunt cele care mentin preparatele in conditii bune de igiena. Pastreaza totodata continutul fresh si cald. Prezentarea unui preparat este la fel de important ca si mancarea in sine, caci primul impact acesta este, despre cum arata totul. 

In mod special cei care au food delivery au sansa de a impresiona prin gust, miros, prin aspectul preparatului si modul in care il livreaza. Sunt mai limitati in modul in care pot surprinde sau crea artificii de context pentru ca un client sa se simta bine in locatie, sa aprecieze experienta culinara asa cum se intampla in restaurant. Fara sa dezamageasca, vor fi insa atenti  la fiecare detaliu si, deci, implicit la calitatea si aspectul ambalajelor utilizate. 

La Snick Ambalaje vor regasi tot soiul de consumabile din clasa de ambalaje de unica folosinta, de gramaje si culori diferite. Acestea pot fi si biodegradabile, din materiale precum trestie, palmier, carton, hartie etc. 

Oferta de la Snick Ambalaje 

Snick Ambalaje este cunoscut furnizor pe aceasta nisa. Isi rasplatesc clientii fideli cu aplicarea unor bonusuri, in functie de valoarea comenzilor. Comenzile pot fi plasate si online, din pagina oficiala. Discountul poate fi de 10% la fiecare comanda lansata pe site. In plus, pentru cei care au nevoie de motive in plus, de convingere ca ceea comanda este si ceea ce le trebuie in locatia lor pot comanda mai intai sacosa cu mostre. Este gratuit. 

Orice comanda este onorata in scurt timp, beneficiati de livrare rapida oriunde in tara, in maxim 24 pana la 48 de ore. Iar pentru cei care au comenzi de 500 de lei livrarea este gratuita. 

Contact: 

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@ snick-ambalaje.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/snick-ambalaje-un-partener-de-incredere-pentru-creatorii-de-gusturi-si-furnizorii-de-mancare