Solarii profesionale pentru culturile extrasezon, produse si montaj de la NuOricum

BUCURESTI - 3 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ideea de a consuma legume si plante diverse din productie proprie este una care incanta astazi romanii mai mult ca niciodata. Pentru ca exista solutii profesionale in acest sens, tot mai multi prefera sa faca demersurile necesare in acest sens in loc sa le cumpere din supermarketuri, la preturi mult mai mari si de cele mai multe ori tratate chimic in exces.

nuoricum.ro

nuoricum.ro

In intampinarea celor care doresc sa isi materializeze visul de a avea cultura proprie de legume pe timp de iarna vine NuOricum atat cu folii speciale, cat si cu servicii profesionale de montaj. In randurile ce urmeaza regasesc cei interesati mai multe informatii cu privire la acestea, precum si avantajele pe care le pot avea. Specificatii tehnice sunt disponibile pe https://nuoricum.ro/.

Foliile de la NuOricum pentru culturi sanatoase si bogate

Alegerea foliei pentru solarii si sere trebuie realizata responsabil pentru ca rolul pe care il indeplineste in functionalitatea optima a constructiei este unul important. Raportarea la proprietatile pe care le prezinta trebuie sa fie un punct de interes. Fiecare proprietate in parte este redata de structura fizica a foliei, respectiv de aditivii continuti de aceasta.

In principiu orice folie trebuie sa se plieze pe o serie de caracteristici standard si anume: prezenta proprietatii de stabilizare UV a foliei, efectul termic datorat blocarii sau impiedicarii pierderilor de caldura, transparenta la razele luminoase acolo unde zona este denumita fotosintetizanta activa, precum si rezistenta mecanica si elasticitatea, alaturi de modul in care efectueaza difuzia luminii.

In completare pentru o eficienta sporita vin proprietatile speciale ale acestora. O folie din polietilena spre exemplu, regasita pe nuoricum.ro este de tip anti drip, deci minimalizeaza pe cat posibil riscul de a se forma picaturi mari de apa in partea de interior, respectiv inlocuindu-le cu aproape imposibil de detectat. Vorbim despre un aditiv ce se recomanda pentru acele serii profesionale, dotate cu sisteme menite sa asigure o temperatura optima in interior cand afara este foarte frig.

De asemenea, prezinta avantajul ca blocheaza radiatiile UV, dar totodata previne si formarea cetei in solarii si serii. Sunt folii anti praf, deci previn riscul ca acesta sa se depuna pe partea lor exterioara.

In functie de planurile pe care le are fiecare cu privire la solarii, specialistii NuOricum pun la dispozitie servicii profesionale de executie si montaj, atat pentru culturile de legume, cat si pentru flori. Acestea sunt realizate la baza din teava zincata, oferind posibilitatea de a realiza solariul la diferite latimi, dupa preferinte. In acest sens utilizeaza folie triplu stratificata, multiaditivata, pentru care ofera si o garantie de 36 de luni.

Atat despre serviciile de executare a acestora, cat si despre produsele propriu zise pe care le pune la dispozitia celor interesati, respectiv le utilizeaza in cadrul lucrarilor, pot afla cei intersati mai multe online, pe nuoricum.ro sau contactand direct expertii.