Solutii complexe pentru dotarea spatiilor specializate de cercetare, de la AMEX-lab

BUCURESTI - 25 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Diversele institutii, centre si laboratoare care dispun de spatii ce fac parte din departamentul de cercetare trebuie sa fie mereu actualizate in ceea ce priveste dotarea acestora, dar si normele impuse pentru a putea activa. Rigorile care exista sunt stabilite prin raportare la specificul fiecarei specialitati privind cercetarea.

amex-lab.ro

amex-lab.ro

Personalul unor astfel de departamente, indiferent ca este vorba despre spatii publice sau private, trebuie sa isi desfasoare activitatea in conditii optime de munca. Siguranta este indiscutabila, deci fiecare decizie luata cu privire la dotarea si intretinerea lor vor fi luate responsabil.

Echipamentele, aparatura, consumabilele si diversele articole si accesorii destinate acestor medii trebuie sa se plieze la randul lor pe anumiti parametri, trebuie sa corespunda cu standarde inalte ale calitatii, preciziei si eficientei.

In intampinarea celor care trebuie sa raspunda unor astfel de cerinte cu alegeri inspirate ale componentelor ce vor intra in dotarea laboratoarelor diverse, a centrelor si institutiilor de cercetare vine AMEX-lab. Este reprezentanta pentru Romania a firmei cu acelasi nume, din Austria - furnizor mondial  de echipamente si consumabile pentru laboratoare.

AMEX-Lab , pentru dotarea eficienta si rapida a spatiilor de cercetare

Atunci cand nevoia presupune dotarea laboratoarelor de cercetare cu echipamente moderne, care sa corespunda cu normele europene privind functionarea lor, AMEX-lab dispune de un portofoliu vast de produse, ideale pentru a asigura necesarul si performanta indispensabila in astfel de spatii.

Activitatea de cercetare se va desfasura in conditii ce vor favoriza atingerea obiectivelor cu ajutorul solutiilor disponibile pe amex-lab.ro :

*aparatura ultramoderna: centrifuge, congelatoare, hote si nise, mantale de incalzire, masini de sitare, distilatoare, microscoape, bai, balante, autoclave, plite, pompe diverse, omogenizatoare, procesoare ultrasonice, purificatoare, unitati de uscare, etc.

*echipamente de masura: analizoare diverse, colorimetre, densiometre, pH-metre, conductometre, cititoare, refractometre, punct de topire, termometre, sonometre, instrumente pentru testarea solului, vascozimetre, dar si alte echipamente specializate.

*accesorii specializate: incepand de la cele pentru curatare, dializa, de filtrare, furtunuri si pana la site, suporturi, pensete, pahare, respectiv accesorii pentru diverse aparaturi si echipamente.

*consumabile: pentru dializa, pentru laborator, lubrifianti, detergenti, criogenie, seringi, ace, servetele, saci pentru reziduuri, etc.

*reactivi: diversitate de produse ce stau sub brand-uri emblematice precum ROTH, Honeywell sau Fisher Scientific.

*sticlarie: orice tip pe care il poate cuprinde aceasta categorie vasta, indispensabila in laboratoare, dar si aparate de filtrare.

De asemenea, cei interesati gasesc in acelasi magazin online si plastice diverse, dar si alte accesorii si articole menite sa sustina desfasurarea optima a testelor si analizelor variate efectuate in cadrul institutiilor, a centrelor sau laboratoarelor specializate in cercetare.

Taguri: amex-lab.roamex-lab