Solutii de locuinta pe tarmul Marii Negre - oferte pe SantaMariaBay.ro

BUCURESTI - 27 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Achizitia unei case reprezinta o decizie importanta, ce implica multa responsabilitate si o analiza atenta a ofertelor. Atunci cand dorinta este de a viza o locatie speciala precum este tarmul Marii Negre, o documentare minutioasa si atenta va fi necesara.

.

.

Cu posibilitatea de inchiriere pentru a experimenta traiul in golful Santa Maria Bay, cei interesati pot avea in vedere ofertele oferite de propuse pe site-ul cu acelasi nume - www. santamariabay.ro , pentru a determina daca este investitia ideala. Traiul intr-un cartier rezidential luxos nu este pentru oricine, ci pentru cei care stiu sa aprecieze bogatia naturii, frumusetea acesteia si beneficiile pe care un astfel de mediu le are asupra starii fizice si psihice.

In intampinarea celor care manifesta interes vizavi de aceasta oportunitate vine Santa Maria Bay, cu oferte de inchiriere si vanzare vile variate. In functie de nevoi, ofera posibilitatea de personalizare a ofertei de inchiriere, care foarte posibil se va transforma intr-o cerere de cumparare: specialistii au certitudinea ca cei ce inchiriaza o vila aici nu vor mai dori sa plece, ci sa faca din asta un stil de viata.

Complexul Santa Maria Bay si posibilitatile de locuinta pe care le ofera

Fiecare se poate orienta vizavi de locuinta de vis in structura complexului prezentat si pe site-ul oficial al proiectului: SantaMariaBay.ro. In principiu, acesta cuprinde trei tipuri de vile de vanzare Constanta - A, B si C, dupa cum se regasesc acestea prezentate si online. Diferenta intre ele o face orientarea, privelistea pe care o ofera, suprafata specifica, precum si apropierea de coasta.

Vile tip A - sunt o alegere inspirata pentru cei interesati de o optiune moderna de locuinta, care include un salon spatios, ideal pentru a organiza mese in familie. De asemenea se caracterizeaza prin bucataria luminoasa din dotare, spatiul de relaxare, o veranda spatioasa, spalatorie si baie pentru oaspeti, precum si prin accesibilitatea etajelor superioare ce se realizeaza prin ascensor privat sau scari interioare.

Partea de etaj vizeaza trei dormitoare cu baie proprie, alaturi de spatiu de depozitare si balcoane. Zona de mansarda poate fi usor asemanata cu un apartament separat, in care se regasesc dormitorul, bucataria, baia, zona de servit masa si cea de relaxare.

Vile tip B/C - de asemenea incluzand un parter spatios cu salon de proportii, bucataria, baia pentru oaspeti, spalatoria si veranda, aceasta optiune surade unui public vast. Este varianta mai comprimata a vilelor tip A, intrucat etajul este alcatuit doar din 2 dormitoare, insa care includ baia proprie, spatiul de depozitare si balconul. Aceleasi avantaje sunt asigurate in ceea ce priveste zona de mansarda.

Ideea de a locui pe tarmul Marii Negre capata un cu totul alt contur atunci cand cei interesati vizualizeza ofertele pe care complexul Santa Maria Bay le cuprinde. Definite de finisaje de lux, vilele includ instalatii electrice si de climatizare profesionale, sisteme de securitate, dispun de conexiune la retele wireless si de automatizare individuala. Scopul proiectului a fost unui foarte precis - de a asigura generatiilor viitoare standarde de lux si confort dintre cele mai inalte, posibilitatea de a adopta un stil de viata deosebit.

Lista avantajelor de care beneficiaza cei care aleg o astfel de solutie de locuinta continua. Astfel, posibilitatile de relaxare aici sunt nenumarate, accesul la plaja se realizeaza facil. Mai mult decat atat, fiecare vila beneficiaza de terasa exterioara proprie, pozitionarea balcoanelor fiind de asemenea strategica - cu vedere spre spatiile verzi si spre Marea Neagra.

Mai multe informatii cu privire la aceasta solutie de locuinta gasesc cei interesati in cadrul site-ului SantaMariaBay, alaturi de clipuri de prezentare si imagini reprezentative pentru cele ce se dovedesc a fi  locuinte de vis.