Solutii eficiente in domeniul agricol oferite de www.erbicid.ro

BUCURESTI - 2 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pasionatii de agricultura contemporani se bucura de numeroase solutii in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara in acest domeniu. Daca in trecut, agricultorii purtau o adevarata lupta atunci cand se confruntau cu principalii daunatori ai recoltelor, acum acestia au la dispozitie foarte multe modalitati de rezolvare.

www.erbicid.ro

www.erbicid.ro

In cele ce urmeaza va vom detalia cum pot interactiona agricultorii cu cele mai bune produse pentru o recolta de succes cu ajutorul celor de la www.erbicid.ro , dar, totodata, si cum se pot bucura acestia de cele mai bune sfaturi de la profesionisti in domeniul agricol atunci cand se confrunta cu daunatorii.

Produsele de baza utilizate de agricultori in vederea cultivarii plantelor

In ceea ce priveste principalele elemente pe care agricultorii le folosesc, aceasta categorie cuprinde mai precis semintele privind culturile de cereale (grau, porumb, orz etc), dar si cele de leguminoase (rosii, ceapa, ardei). Referitor la categoriile de plante ca: floarea-soarelui, lucerna, facelia sau trifoiul, semintele cultivarii acestora ocupa sectiuni special destinate pe site-ul specialistilor de la www.erbicid.ro, pe langa cele pentru plantele anterior mentionate.

Totodata, echipa Fitoconsult SRL pune la dispozitia tuturor celor interesati de acest domeniu o arie diversificata de:

Stimulatori de crestere (produse care practic reprezinta vitamine ce favorizeaza cresterea plantelor, precum sunt: Amalgerol, Atonik, Cropmax, Razomir si multe alte exemple)

Ingrasaminte foliare (reprezinta acei suplinitori ai nutrientilor cu rol in dezvoltarea plantelor: Atonik, Sorkamin, Folimax, Solar Verde, Azotat - Azomures, Bionat etc)

Atunci cand agricultorii isi doresc utilizarea unor produse bio, trebuie sa stie ca si aceasta categorie se incadreaza in oferta ampla a produselor expertilor de la www.erbicid.ro, incluzand o serie de extracte naturale, precum sunt: Funguran OH 50 WP, Microvigor Canela, Microvigor Fly si multe altele - care ajuta dezvoltarea unor culturi sanatoase. De asemenea, in ceea ce priveste pomii fructiferi, specialistii Fitoconsult ofera cele mai eficiente solutii privind tratamentele aplicate acestora (un bun exemplu este uleiul horticol cu rol deosebit de important in tratarea pomilor fructiferi). Si in cazul industriei vinului, aceasta echipa ajuta agricultorii cu solutii optime precum: folosirea batoanelor de sulf, a bentonitei alimentare sau a dioxidului de sulf, care sunt acele produse de vinificatie recomandate indeosebi.

Combaterea daunatorilor

Intrucat fiecare cultura se confrunta cu problema daunatorilor care pot produce pagube dezastruoase, echipa www.erbicid.ro ofera o gama larga de solutii. Astfel, pe site-ul acestora, agricultorii pot comanda din gama de:

Acaricide (substante folosite in combaterea paienjenilor: Milbeknock, Envidor 240 SC, Nissorun 10 WP etc)

Substante destinate unor numeroase categorii de daunatori (pentru combaterea melcilor, soarecilor, cartitelor, coropisnitelor se folosesc: Agrosan B, Corocid forte, lipici top gum 135 GR etc)

Erbicide (acele solutii ce actioneaza impotriva buruienilor: Adengo, Bandera 4 OD, Amio Erbicid in cazul culturii de porumb, Crew Ace, Dicopur Top etc)

Fungicide (acele substante care combat bolile criptogamice ale plantelor: Acrobat MZ, Alcupral 50 PU, Aliette 80 WG etc)

Insecticide (destinate in situatia in care se doreste impiedicarea inmultirii insectelor daunatoare: Actara 25 WG, Actellic 50 EC, Mospilan, Calypso, Decis )

Adjuvanti (acele produse destinate imbunatatirii efectelor si caracteristicilor tratamentelor folosite: BREAK-THRU S240)

 

In situatia in care se opteaza pentru un produs ce apartine de domeniul agricol, echipa www.erbicid.ro ofera agricultorilor cele mai bune solutii din toate punctele de vedere. Pentru a primi mai multe informatii specializate in acest domeniu, se pot folosi urmatoarele date de contact:

0729001760 - Claudiu Iantuc / 0722583953 - Ionut Necsuleu / 0740907961 - George Baluta

E-mail: Fitoconsult@Consultant.Com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/solutii-eficiente-in-domeniul-agricol-oferite-de-www-erbicid-ro