Solutii moderne propuse de psihologul Daniel Ivan – sedintele online

BUCURESTI - 24 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Traim in lumea in care ne grabim mai mult ca oricand, timpul are o alta viteza si interpretare si ne gasim adesea in situatia in care afirmam ca nu mai avem timp de nimic. La fel de trist este ca nu stim sa profitam de ceea ce traim si irosim fara rost un timp atat de pretios. Ar fi mai bine insa sa investim in propria persoana, devenind mai buni pentru noi insine, devenind mai constienti de ceea ce avem. Pentru cei ce se gasesc in pragul de nevoie al unui ajutor specializat de genul unui psiholog Daniel Ivan are si propunerea benefica in acest sens.

Daniel Ivan

Daniel Ivan

Nu doar sedintele de terapie vor ajuta, ci si varianta lor online sunt o cale mai facila si mai practica de a gasi drumul comun spre terapeut. Acest serviciu aparte este oferit psiholog online Daniel Ivan, cel care se adreseaza in mod complex publicului cu o varietate de tehnici de consiliere si servicii pe masura. Pot fi accesate terapiile individuale, terapie de cuplu, de familie sau dezvoltare personala. Mai mult decat atat, Daniel Ivan este si psihoterapeut, dar si psiholog clinician si hipnoterapeut.

Sedintele de terapie online

Ca o adaptare la conditiile moderne, sedintele de terapie online inlocuiesc cu succes deplasarile si clasicile programari la cabinet. Astfel, totul se muta in mediul online, pastrand insa aceleasi principii de colaborare – confidentialitate, intelegere, consiliere, sprijin si dedicare. Cu alte cuvinte, nici nu mai conteaza sub ce forma te intalnesti cu psihoterapeutul, in conditiile in care se pastreaza acelasi principii deontologice. Ce se mentine este de asemenea legat si de partea de organizare, de planificare a acestor sedinte.

Daniel Ivan sparge astfel tiparele. Nu se limiteaza la a oferi servicii simple si clasice, ci merge mai departe de atat si dovedeste ca este un sprijin complex pentru cei care sunt in nevoie de sprijin specializat. De regula o data sau de doua ori pe saptamana au loc astfel de sedinte.

Asteptari si realitati – cu ce te poate ajuta Daniel Ivan

In primul rand, merita sa te raportezi la modul individual, la propria persoana. Iti vei dori sa devii o versiune a ta mai buna, iti vei dori evolutie pe toate planurile. Ce te impiedica sa faci asta? Poate fi un soc emotional, imposibilitatea de a gestiona starile si emotiile pe care le ai in legatura cu tot ce vine din exterior. Descoperi astfel mai multe despre tine si despre ce te impiedica sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

In al doilea rand, vei fi nevoit sa te raportezi la relatia de cuplu sau de familie. In functie de caz, vei dori sa ai o viata plina de armonie, sa stii sa iti educi copiii in cel mai bun mod cu putinta. Practic ceea ce esti, ceea ce emani in jurul tau si modul in care iti traiesti viata sunt elementele ce iti definesc sau nu succesul sau fericirea. Iata de ce vei dori la un moment dat sa treci pragul unui psihoterapeut.

Indiferent de context, caz, Daniel Ivan propune si intrevederile online, pentru a facilita maniera in care reusesc unii sa aiba parte de consilierea necesara. Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toate  informatiile necesare in acest sens.