Solutii pentru combaterea problemelor respiratorii

BUCURESTI - 1 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deseori apar probleme legate de sanatatea tractului respirator care nu pot fi ignorate pentru ca in acest fel se pot agrava. O solutie eficienta pentru combaterea acestora o reprezinta suplimentele alimentare ce au in compozitie plante sau anumite substante ce ofera efecte pozitive in acest scop.

www.mesfarma.ro

www.mesfarma.ro

In cadrul paginii mesfarma.ro sunt disponbile diverse produse, sub forma de pastile, acadele sau in alte forme farmaceutice, special create pentru a ajuta la combaterea problemelor care se instaleaza la nivelul gatului si a mucoaselor bucale. Acestea sunt recomandate copiilor, in doze diferite, in functie de varsta pe care o au. Mesfarma este  distribuitorul de suplimente alimentare care ofera calitate la preturile cele mai accesibile.

Care sunt cele mai recomandate produse pentru prevenirea problemelor ce se pot instala la nivelul gatului?

Exista mai multe tipuri de suplimente alimentare care au rolul de a ajuta la combaterea problemelor aparute la nivelul tractului respirator, unele dintre cele mai eficiente fiind pastilele pentru supt Tusol cu vitamina C + Propolis , acadelele Lizzy Tusol ┼či Tusol Herbal sirop, in doua variante: sirop cu patlagina si sirop cu nalba-mare.

Fiecare dintre acestea in parte contin anumite substante naturale care au rolul de a impiedica evolutia simptomelor unor raceli, dar si a celorlalte efecte adverse ce pot aparea. Produsele promovate de Mesfarma au o eficienta crescuta si sunt realizate la standarde inalte de calitate, respectand cerintele din domeniul farmaceutic.

Tusol – pastile pentru supt

Acest supliment se prezinta sub forma de pastile si se administreaza diferit, in functie de varsta. Astfel, copii cu varstele cuprinse intre 4 si 6 ani nu trebuie sa depaseasca doza recomandata de o pastila de doua ori pe zi, iar cei care au peste 6 ani si adultii pot lua o pastila de trei ori pe zi.

Tusol este un supliment care are in componenta vitamina C, extracte de echinacea, de acerola si de nalba-mare, dar si propolis. Toate acestea, impreuna, contribuie eficient la protectia gatului si a mucoaselor bucale. Rolul vitaminei C este de a ajuta la buna functionare a sistemului imunitar. Nu exista nici un motiv pentru care acest tip de supliment nu ar trebui administrat. Singura exceptie o fac acele persoane care au alergie la diversele produsele apicole.

Lizzy Tusol – acadele

Suplimentul face parte din categoria produselor care trebuie luate in doze recomandate. Acesta se prezinta sub forma de acadele si contine miere, salvie, nalba-mare si vitamina C. Nu toti copiii accepta sa ia pastile, de aceea forma in care se prezinta ii poate convinge pe acestia sa le administreze. Functiile pe care le indeplineste Lizzy Tusol sunt aceleasi ca ale pastilelor pentru supt: de a proteja mucoasele bucale si gatul si de a ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar. Pe prospectul produsului sunt mentionate cantitatile exacte de substante continute de acadelele Lizzy Tusol, astfel incat fiecare consumator sa stie daca organismul primeste sau nu cantitatea necesara zilnica.

Tusol Herbal – sirop

Siropul cu continut de extract de frunze de patlagina, Tusol Herbal Plantago, ajuta considerabil de mult in combaterea iritatiilor care apar la nivelul tractului respirator superior, iritatii insotite si de tuse seaca. Pe site-ul mesfarma.ro sunt mentionate informatii precise referitoare la modul de administrare a acestuia, precum si contraindicatiile.

Siropul cu continut de extract din radacina de nalba-mare, Tusol Nalba-mare, contribuie la combaterea iritatiilor tractului respirator superior, avand actiune expectoranta si antiinflamatoare.

Modul de utilizare al celor doua siropuri este in detaliu descris pe site-ul companiei www.mesfarma.ro.

Ceea ce trebuie sa stie utilizatorii este ca nici unul dintre aceste suplimente alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata, si nici un  mod sanatos de viata. Rolul acestora este de a ajuta la prevenirea si combaterea unor afectiuni ce se pot instala la nivelul gatului si a mucoaselor bucale. Cei interesati pot accesa site-ul mesfarma.ro pentru a comanda suplimentele alimentare din gama Tusol, dar si alte categorii de produse, la preturi avantajoase si cu garantia calitatii.

Taguri: www.mesfarma.ro