Solutii pneumatice complete - Tehnovest, lider in automatizari

BUCURESTI - 6 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume a tehnologiei, adaptabilitatea reprezinta o necesitate indispensabila in bunul mers al industriilor. Cu utilizari numeroase in medii de productie variate, sculele si sistemele pneumatice sunt un interes in crestere astazi. Acolo unde nevoia impune un suflu de aer puternic, acestea sunt rezolvarea optima. Cu ajutorul sistemelor potrivite, comprimarea fluidelor in stare gazoasa se realizeaza in siguranta si fara efort.

tehnovest.ro

tehnovest.ro

Incepand de la simple scule si unelte si pana la sisteme pneumatice complexe, Tehnovest este eshop-ul care pune la dispozitia publicului larg un portofoliu complex. Cei interesati au oportunitatea de a acoperi necesitatea aplicatiilor pneumatice diverse cu ajutorul solutiilor propuse de acest lider pe nisa automatizarilor.

Prezinta flexibilitatea dorita in utilizare, sunt precise si ofera siguranta dorita la utilizare. Solutiile pneumatice ce stau sub semnatura acestui producator duce calitatea la urmatorul nivel.

Sisteme pneumatice profesionale in echilibru de preturi, la Tehnovest

Atunci cand interesul este de a beneficia de o actionare rapida, sigura si eficienta, pneumatica este cea care se evidentiaza astazi. In cazul sculelor si a uneltelor, acestea sunt un plus insemnat in primul rand prin greutatea redusa specifica acestora. Astfel sustin o manevrabilitate optima si elimina riscul de accidentare. De mentionat in cazul lor este si marimea notabil redusa, care accentueaza calitatea anterior mentionata.

Un alt atu al acestor echipamente pneumatice este viteza mare de rotatie. Ne referim aici la categoria care inglobeaza aplicatii rotative. Intrec cu succes performantele atinse de sculele cu actionare hidraulica sau electrica, viteza atingand un numar de rotatii de pana la 30 de mii.

 Pentru solutii calitative, adaptabile la aplicatii variate, cei interesati regasesc pe Tehnovest.ro solutii pneumatice care se inscriu intr-o gama larga de domenii. In functie de puterea si frecventa dorita, portofoliul include si solutii pentru actionarea ciocanelor rotopercutoare.

Intrebuintarea sculelor care functioneaza in regim pneumatic se bucura de o durata mai mare de viata, fapt datorat rolului de fluid de racire pe care il indeplinesc aerul comprimat. Astfel, sistemele dispun de protectie sporita, iar supraincalzirea pieselor de contact este prevenita.

Prin raportare la datele tehnice si alti parametri specifici aplicatiilor din diverse domenii de activitate, cei interesati regasesc solutiile pneumatice potrivite, la costuri rentabile, pe Tehnovest.ro.

Contact:

Str. Constantin cel Mare, Nr. 18, Timisoara

office@tehnovest.ro

Taguri: tehnovest
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/solutii-pneumatice-complete-tehnovest-lider-in-automatizari