Solutii practice pentru cresterea eficientei la birou

BUCURESTI - 26 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De multe ori majoritatea raman cu impresia ca daca o persoana lucreaza la birou, se bucura garantat de cel mai mare confort posibil. Bineinteles, spre deosebire de cei care lucreaza in vant, ploaie sau vremea rea, cei care lucreaza la birou se bucura de un oarecare confort. Cu toate acestea, ca in cazul oricarui tip de munca, se ivesc tot felul de neajunsuri, dureri de incheieturi, de spate, zgomot deranjant de fundal si probleme cu mutatul unor piese de mobilier indispensabile.

lucrul la birou poate fi comod

lucrul la birou poate fi comod

Pentru a-i ajuta pe cei care se confrunta cu tot felul de astfel de probleme datorate in mare parte unor mici neajunsuri, care nu au fost remediate la timp, am decis ca intocmirea unei liste cu produse folositoare ar fi benefica. Ca un plus, acestea de cele mai multe ori sunt tipul de produse care ajuta mult si la cresterea eficientei la locul de munca, pentru ca in acelasi timp dau si o stare de confort, imitand macar pe jumatate atmosfera de acasa.

De asemenea, majoritatea produselor se pot gasi intr-o varietate ametitoare de preturi, de la cele mai mici la cele mai mari.

Termos

Cele mai frumoase dimineti incep cu o cana de cafea. Daca se prefera savurarea acesteia de-a lungul a mai multor ore, un termos ar fi solutia eficienta in acest caz. Nu numai ca aceasta bautura se va pastra la temperatura initiala, dar in acelasi timp isi va pastra savoarea si aroma binecunoscute, indiferent daca e simpla sau cu lapte.

Roti de calitate pentru mobilier si scaune

Cei de la www.tente.com/ro-ro/ garanteaza solutii eficiente si de durata cand vine vorba de echiparea mobilei cu roti de calitate. Acestia dispun de o gama variata de roti, care pot reprezenta cu usurinta o alternativa la acele tipuri standard, care de cele mai multe ori sunt greu de manevrat si chiar reusesc in timp sa zgarie parchetul. Materialul din care sunt construite, polipropilena, este unul dintre cele mai eficiente si practice de pe piata la ora actuala.

Baterie externa

Chiar daca statul la birou garanteaza existenta unei prize, de cele mai multe ori e necesar sa se aiba la indemana si o asemenea baterie, pentru situatii neprevazute. Exemple pot fi nenumurate: iesitul in oras dupa programul de munca, o eventuala pana de curent etc.

Dezinfectant

Cand vine vorba de lucrul cu tot felul de instrumente de lucru, precum si de scrisul la calculator, de cele mai multe ori exista o expunere crescuta la tot felul de bacterii si microbi. In timp, imunitatea poate sa aiba de suferit de pe urma acestor obiceiuri si sa se dezvolte chiar boli. O solutie dezinfectanta poate sa preintampine aceste manifestatii.

Casti audio cu izolare zgomot

Pentru cei care iubesc sa asculte muzica si considera ca acest lucru ii ajuta sa se poata concentra mai bine, castile sunt solutia perfecta, mai ales daca unii dintre colegi par sa fie mult prea galagiosi. Unii angajati par sa fie mai productivi atunci cand se izoleaza fonic de restul oamenilor din jur.

Pentru ca timpul petrecut la munca sa fie mai de calitate, aceste sugestii par sa corespunda nevoilor si asteptarilor celor care lucreaza intr-un mediu inchis, in fata unui calculator.Vor garanta in totalitate confortul mult dorit in lucrul la un birou.