Sono.ro lanseaza promotii de iarna la diverse echipamente audio

BUCURESTI - 8 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Sono.ro aplica reduceri variate la o gama larga de produse din portofoliul detinut. Astfel, cei interesati de echipamente audio pot achizitiona produsele dorite la preturi speciale. Aici intra selectii de subwoofere auto, pickup Turntable hi-fi, precum si boxe de perete, wireless, de raft, casti sau receivere printre altele.

Winter Promo Sono.ro

Winter Promo Sono.ro

Sono.ro este deja binecunoscut pe aceasta nisa, fiind un furnizor cu oferte variate, reprezentand sursa potrivita pentru cei care au nevoie de o dotare profesionala cu echipament audio complex. O astfel de necesitate poate fi raportata la spatii comerciale si nu numai, intrucat experienta personala poate sta la fel de bine sub semnul calitatii. Experienta audio pe care sistemele profesionale o ofera depaseste asteptarile, fiind de o claritate incontestabila. 

Boxele de exterior, de asemenea in lista de promotii

In gama Winter Promo Sono.ro include de asemenea si boxele diverse, de la boxe Klipsch cu un design interesant de tip roca si pana la cele clasice sau portabile. Sunt unele dintre cele mai favorite si populare produse, intrucat oricine asculta muzica, ca parte din ritualul unei zile sau atunci cand urmareste un film isi doreste sa auda fiecare replica si sunet de fundal, exact ca la cinema. Produse de marca, de la Harman Kardon, Monitor Audio, NAD sau Yamaha sunt parte din aceasta generoasa lista.

Pentru pretentiosi, pentru cei care isi doresc sa integreze boxele intr-un decor mascand estetic si practic prezenta acestora vor gasi la Sono.ro variante pe plac. Spre exemplu, o varianta de boxa wireless portabila, bluetooth, este cea de la JBL Extreme. Un sunet puternic si clar este ceea ce reda, este mica si compacta si totusi atat de performanta. Are o capacitate de functionare de pana la 15 ore.

Pentru experienta audio de exterior o boxa moderna si atractiva este varianta Klipsch. Este un design atipic, interesant, ce imita o roca. Astfel, nu se va face remarcata prin aspect, caci este discreta, insa in mod clar face distinctia la capitolul sunet – dinamic, puternic si detaliat.

Acestea sunt doar cateva exemple despre ce poate oferi Sono. Gama completa de produse este regasita online, de unde se poate comanda simplu si rapid.