Sosetaria te inspira – asorteaza ciorapi cu stil la tinute pe masura

BUCURESTI - 14 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ciorapii asociati tinutelor de orice stil, casual, elegante, fie vorba de fuste sau rochii au o mai mare importanta in ultimul timp. Gratie producatorilor ce tin pasul cu modernul, dresurile si ciorapii la ora actuala demonstreaza arta creativa. Sunt departe de a fi simpli, sunt mai rezistenti ca oricand si se simt placut la purtare. Fibrele sunt calitative si permit la purtare o stare de bine.

Sosetaria

Sosetaria

Asadar dupa ce dresurile au bifat cea mai mare necesitate, aceea de a proteja, ulterior de a fi si rezistenti cat sa merite investitia, a urmat in mod firesc si nevoia de stil. Producatorii si-au gasit si sursa, adesea corelata cu eleganta feminina. Dresurile au devenit un mod de atractie, o maniera de a completa cu bun gust imaginea feminina. Astfel de optiuni, de la producatori celebri se regasesc in cadrul magazinului online www.sosetaria.ro.

Dresurile moderne

De la partea practica si pana la cerintele de asortare, dresurile la ora actuala se aleg dupa principii variate. Pentru ca se simtea nevoia unui magazin de profil, Sosetaria a reusit sa cucereasca instant; nicicand nu au existat mai multe optiuni de dresuri si sosete din care femeile sa isi aleaga preferatele.

Fata de optiunile clasice din trecut, acum dresurile au personalitate si sunt un punct de atractie. Asadar impresioneaza cu detalii si aplicatii, minimaliste, dar de efect. Pot crea iluzia de alungire, pot subtia piciorul, pot contribui in note elegante pentru ca tinuta purtatoarei, postura si atitudinea ei sa iasa in evidenta.

Preferate sunt asadar dresurile de efect. Un trend este cel al ciorapilor colorati, dresuri opace, mate, suficient de groase cat sa poata fi purtate cu succes chiar si in zile de iarna. Ciorapii cu model sunt si ei favoriti, tinand cont de atrag atentia, in mod seducator, fata de miscarile purtatoarei, la fiecare pas. Modelele sunt dintre cele mai variate, de la buline la feline, de la modele ce imita jambierele pana la linii ce contrasteaza. Inimioare, fir metalizat sau combinatii de texturi sunt de asemenea parte din gama de optiuni.

Pentru cunoscatori este vorba de ciorapi si dresuri de la Fiore, Knittex, Lores sau Marylin.

Ciorapi plasa

Acestia nu sunt o noutate in materie de optiuni si trenduri, insa sunt fara doar si poate un trend ce merita continuitate. Daca pana la un moment dat erau asociati cu femeile indraznete, acum sunt un look seducator si dorit pentru modul atipic in care se prezinta dresurile. Exista si variante de plasa cu ochiuri mici, fie dresuri, fie sosete scurte, ceea ce face mai usoara integrarea lor in tinutele feminine.

Ciorapi diversi

Un magazin dedicat unei nise, cum este Sosetaria, universul dresurilor si ciorapilor, include desigur optiuni variate. Ciorapi marimi extra, care de altfel se gasesc rar sunt disponibili aici, alaturi de cei pentru copii, grosi, cu model, tip plasa, jambieri, ciorapi colorati , de grosimi diferite. Astfel de exemple demonstreaza oferta variata de la Sosetaria.

Cele interesate regasesc in cadrul paginii oficiale sosetaria.ro toate colectiile disponibile.