Special Doors include serviciul de montaj profesional pentru toate produsele comercializate

BUCURESTI - 29 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Special Doors, furnizor de usi metalice, usi de interior si parchet laminat, pune la dispozitia publicului interesat servicii complete. Pe langa asistenta profesionala oferita, la preluarea comenzilor sau consultanta privind alegerea tipurilor de usi, dispune si de serviciul de montaj profesional pentru toate produsele pe care le comercializeaza.

specialdoors.ro

specialdoors.ro

Usi de interior

O gama variata de usi de interior este expusa in cadrul portofoliului online, la specialdoors.ro. Regasim aici usile moderne din sticla, printate prin proces special de calire. Acestea aduc in atentia publicului un stil inovator si o altfel de abordare privind dotarea incaperilor cu usi. Nu lipsesc nici variantele clasice, cele din lemn.

Oricare ar fi preferinta publicului, usile de interior comercializate vin la pachet cu accesorii necesare la montaj. Stocul este actualizat, cu mentiunea ca unele sunt disponibile in stocul furnizorului si pot fi de asemenea comandate.

Usi metalice

Astfel de usi sunt standardul actual, prezinta un grad sporit de rezistenta, asigura intimitate si izolare fonica. Usile metalice sunt tot mai des alese in detrimentul altor variante. Se intretin usor si au durata de viata indelunga.

Special Doors pune la dispozitie modele de usi metalice, potrivite atat pentru apartamente de blocuri, cat si pentru case mari, vile, resedinte. Usile metalice vin la pachet cu tot setul de accesorii pentru montaj. De asemenea, Special Doors se preocupa si de montaj, serviciu ce completeaza perfect ofertele sale.

Parchet laminat

Schimbarile din locuinte vin de obicei corelate cu alte si alte situatii, dat fiind ca deranjul renovarilor poate impune acest lucru. Pentru ca parchetul este adesea asortat cu usile, acesta poate fi de asemenea ales din ofertele Special Doors. De grosimi diferite, de pana la 12 mm, parchetul laminat vine intr-o varietate de optiuni cromatice.

Comenzi online

Cei interesati de astfel de achizitii pot comanda direct din pagina oficiala. Pentru asistenta, pot lua legatura cu echipa, pentru sfaturi primite de la cunoscatori. Produsele comercializate aici sunt de import, de la mari producatori ai lumii. Asadar, va conectati si va aliniati cu moda internationala, alegand calitatea premium a unor produse precum usile si parchetul.

Oferta de pret este de asemenea inscrisa in pagina oficiala.

Taguri: specialdoors.ro