Spiritul tineresc, o dorinta de a locui permanent la mare - vile de lux de cumparat si inchiriat in Santa Maria Bay

BUCURESTI - 22 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Luxul este definit in multe moduri. Cu siguranta macar odata in tinerete fiecare isi aminteste de vacantele distractive petrecute la mare cu prietenii sau colegii. Pentru cei care iubesc marea si peisajele inedite ale rasaritului cu siguranta resimt acea nostalgie si sentimentul ca ii cheama litoralul.

Santamariabay.ro

Santamariabay.ro

Din dorinta de a crea o posibilitate ca acest loc de poveste extras parca din cartile copilariei sa fie un confort permanent, Santa Maria Bay a adus la viata un concept unic in Romania si anume infiintarea unei zone rezidentiale unde se pot inchiria sau cumpara vile ce surprind prin imaginile impresionante redate de valurile spumoase, tot timpul anului.

Din dorinta de a fi cat mai accesibil publicului larg sta la dispozitie si cu o pagina online unde prezentarile intriga curiozitatea - pe https://www.santamariabay.ro. Amintirea perioadelor de distractii tineresti este readusa la viata, mai mult decat atat, intr-o forma mult imbunatatita.

Inca de la prima impresie se recunoaste pasiunea depusa in fiecare detaliu al complexului. Prin acest lucru, se poate spune ca este mai mult decat un principiu de spatiu rezidential. Efortul, determinarea de a indeplini un vis sunt amprente ce impresioneaza publicul interesat. Mai mult decat atat, vilele sunt impartite in trei categorii, intocmai pentru a indeplini visurile si nevoile unei categorii vaste de potentiali clienti.

Vilele tip A – luxul in adevaratul sens al cuvantului

Acest tip de locuinta a fost conceputa din start pentru persoanele care iubesc confortul spatiului. Pentru o imagine asupra dimensiunii, dispunerea celor trei etaje isi spune cuvantul. Daca acest aspect nu descrie corespunzator, acest tip de vile sunt dispun si de ascensor pentru accesul la etaje.

Design-ul si compartimentarea sunt orientate spre stilul modern. Spre exemplu, parterul dispune printre altele de un hol spatios, bucatarie, spalatorie si birou, baie de serviciu. In nota moderna, etajul dispune de dormitoare si bai proprii. Mai multe detalii se pot regasi pe site-ul oficial, https:// www.santamariabay.ro .

Vilele tip B

Ofera aproximativ aceleasi beneficii ca tipul anterior, fiind totusi dedicate cuplurilor si familiilor cu mai putini membri. Stilul pentru aceste case este in special asemanator celui mediteranean, mai cu seama din zona Italiei, materialele fiind originare din acea zona. Arhitectura caselor din Italia se bucura de un istoric bogat, casele fiind de o varsta inaintata si totusi nu arata acest lucru.

Principiul rezistentei in timp s-a dorit a fi abortat si in complexul rezidential Santa Maria Bay, pentru a reflecta o interfata a orasului Constanta demna de admirat.

Vilele tip C

In principiu, acestea ar dispune de o suprafata utila mai mica, fiind deja de la sine inteles faptul ca aceste categorii incadreaza mai mult aspecte ce tin de dimensiune si nu de confort. De acest lucru se pot convinge doritorii prin accesarea site-ului pe Santamariabay.ro.

Aparte de aceste diferentieri, toate categoriile de vile sunt configurate pe tipul P+E1+M, dispun de terase si balcoane ce exced asteptarile. Peisajele spatiilor verzi pe fundalul Marii Negre taie respiratia in sens pozitiv.

Structura complexului este gandita in asa fel incat locuitorii sa se bucure de imagini inedite in orice perioada a zilei. Acest aspect este rezultatul amplasarii constructiilor paralel.

Doritorii ce sunt atrasi de ideea de a locui permanent la mare, pe https://www.santamariabay.ro  se pot interesa de preturi, iar pentru a definitiva deciziile,  pot contacta cu incredere biroul de vanzari si reprezentantii acestui proiect.