Statia radio si alegerea inspirata a acesteia

BUCURESTI - 9 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de a fi mereu informat cu starea traficului se face mereu resimtita in randul conducatorilor auto care se orienteaza catre diverse modele de statii radio pentru a se mentine informati. Dispozitivele constituie statii in banda libera de 27 Mhz si sunt cunoscute si ca statii CB. Le stim ca avand 40 de canale si ca emit pana la 4W modulatie FM. Sunt limitele legale impuse ale acestora, orice depaseste puterea aceasta sau prezinta alte moduri de lucruri, nu este deci in conformitate cu normele ce le vizeaza.

pieseautocamioane.ro

pieseautocamioane.ro

Cel mai frecvent intalnite in randul camioanelor, acestea trebuie sa fie definite de calitate, eficienta si stabilitate pentru experiente placute in trafic. Intelegand nevoia conducatorilor auto pentru o informare corespunzatoare, magazinul online Miltech iese in intampinare cu solutii constand in statii radio diverse, standard sau cu diferite functii suplimentare incluse, la preturi echitabile.

Produsele se gasesc pe site-ul pieseautocamioane.ro , fiind ideale pentru cei care vor sa evite problemele generate de organele de politie, dar totodata si aglomeratia. Dispozitivele constituie instrumente complementare detectorului de radar, in randul celor ce poseda masini mici.

Aspecte tehnice ce vizeaza o alegere inspirata

Exista o serie de aspecte tehnice care dicteaza eficienta statiei radio. Raportarea la acestea constituie o recomandare din partea expertilor Miltech, astfel ca experientele oferite de dispozitiv sa fie cele dorite.

Sensibilitatea la receptie este de departe parametrul de maxima importanta. Astfel, raportarea la gradul de sensibilitate al unui statii radio este un bun inceput spre o alegere rentabila. De aceasta depinde daca sunt sau nu detectate semnale puternice. Urmarirea specificatiilor oferite de producator este necesara. Este mentiunea exprimata in micro volti – uV. De asemenea, puterea ideala este cea prestabilita – de 4W FM. Aceasta modulatie va fi mereu suficienta pentru info-trafic.

Alegerea unui model cu indicatoare si butoane este varianta cea mai potrivita pentru ca utilizarea dispozitivului va fi mai simpla. Cele dedicate schimbarii de canale si pentru reglarea volumului, respectiv indicatorul de canal sunt esentiale. Ar mai fi si butonul pentru functia squelch – se refera la modalitatea pentru controlul statiei cand nu receptioneaza nimic. Are in vedere pastrarea unui nivel de zgomot redus.

Dicteaza eficienta statiei mai ales antena din dotare. Aceasta este responsabila de captarea, respectiv omiterea undelor radio. Chiar daca statia este una ultra performanta, randamentul este dezamagitor atunci cand antena nu este cea potrivita sau de cea mai buna calitate. Cumparatorul trebuie sa se orienteze dupa inaltimea acesteia, modul in care se realizeaza prinderea, puterea suportata, dar si dupa calibrarea specifica.

Pentru o statie CB normala, se potrivesc antenele cu lungimea de 2.75m. Asa se spune teoretic cel putin. Se pare ca practic o lungime mai redusa este potrivita. Utilizarea unei bobine constituie rezolvarea in acest caz. De ce conteaza cati cm are antena? Aceasta este cea care dicteaza eficacitatea statiei, in functie de care scade sau creste.

Neaparat dupa montare, este necesara reglarea acestei componente pentru ca transferul de putere din statie in ea sa fie unul corespunzator. Antena radiaza doar un procent din respectiva putere, celalalt fiind intors in statie. Pentru un randament la emisie optim, se impune asadar o reglare adecvata. Intotdeauna acest pas este efectuat doar ulterior montarii.

Desigur si alte detalii dicteaza eficienta unei statii radio. Detalii complete referitoare la solutiile optime pentru info – trafic, precum si produse de calitate gasesc cei interesati pe pieseautocamioane.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/statia-radio-si-alegerea-inspirata-a-acesteia