Sticlaria de laborator achizitionata din mediul online - o varianta mult mai sigura in aceasta perioada

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fie ca vorbim de sistemul medical, laboratoare de cercetare sau pur si simplu laboratoare de studiu precum cele din invatamant, sticlaria de laborator este o componenta fara de care o mare parte din activitatile de aici nu ar putea avea loc.

Amex-lab.ro

Amex-lab.ro

Regasita ca si categorie vasta pe amex-lab -ro/" title="amex-lab.ro">amex-lab.ro , sticlaria de laborator pare a fi tot mai pretuita in ultimul timp de toti cei din lucreaza in domeniile amintite anterior. Fiind o componenta de baza, o componenta ce dicteaza maniera in care marea majoritate a experimentelor se vor desfasura, sticlaria de laborator, pentru a evita orice fel de expunere la aglomeratie, este disponibila acum si in mediul online.

Sticlarie de laborator la oferta pe amex-lab.ro, dar si in cadrul aplicatiei cu acelasi nume

Medicii de pretutindeni ne recomanda sa ramanem in casa, sa ne autoizolam pentru a preveni raspandirea noului COVID-19. Este o recomandare adresata tuturor romanilor, insa asta nu inseamna ca activitatile, precum cele dintr-un laborator de cercetare, nu pot fi desfasurate ca si pana acum. Tot ce se schimba este accentul ce se pune asupra igienei – cu cat mai strict, cu atat mai bine pentru fiecare dintre noi.

Indiferent de industrie, ne este recomandat sa optam doar pentru cumparaturile online. Amex-lab este un nume renumit in mediul online pentru sticlaria de laborator de calitate pe care o pune la dispozitie, dar si datorita aparaturii de laborator, a reactivilor si nu numai. De curand, pe langa magazinul online, din care ne este recomandat sa facem achizitii acum, Amex-lab a dezvoltat si o aplicatie.

Aplicatia expertilor din acest domeniu este usor de utilizat, prin intermediul sau orice produs dorit fiind mult mai usor de gasit. In aceeasi ordine de idei, viitorii utilizatori ai acestei aplicatii vor primi constant notificari in cazul in care stocul produsului dorit a fost reactualizat sau alte noi produse au fost adaugate in cadrul vitrinelor virtuale. Totodata, orice produs dispune de o reducere extra de 2%, alaturi de transportul gratuit si posibilitatea de adaugare in SEAP.

Pentru si mai multe detalii, pentru a face astfel de achizitii, insotite de certificarea calitatii, cei interesati sunt invitati sa acceseze amex-lab.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/sticlaria-de-laborator-achizitionata-din-mediul-online-o-varianta-mult-mai-sigura-in-aceasta-perioada