Stilul viu-colorat! Readus in fata publicului de catre Skechers

BUCURESTI - 21 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brand cu istorie, brand ce a facut inconjurul lumii intr-un timp foarte scurt, Skechers isi incepe drumul in continua ascensiune din SUA, mai exact California. Fondat in 1992, Skechers a devenit un producator de reper atunci cand vine vorba de incaltaminte sport si pe piata din Romania.

Differenta

Differenta

Differenta.ro este magazinul online de unde care cei interesati iti pot achizitiona pantofi sport si nu numai de la Skechers. In cadrul sau se regaseste o varietate de modele de astfel de pantofi sport, dar si sandale si chiar espadrile.

Skechers - emblema celor ce introduc stilul sport in mai toate tinutele!

Nu putini sunt romanii ce imbratiseaza cu lejeritate stilul sport. Motivele sunt diverse si tin in primul rand de confortul pe care acest tip de incaltminte o ofera. Totodata si copiii se pot bucura de pachetul de confort pe care o astfel de incaltamine il ofera, pe differenta.ro regasindu-se si modele pentru acestia.

Skechers a introdus prin intermediul unora dintre modele stilul viu colorat in lumea modei ce vizeaza tinutele sport. De exemplu. modelul Daimond Boot Taylor combina perfect animal print-ul cu detaliile voluminoase de la nivelul talpii. Cei interesati regasesc acest model in cadrul magazinului online anterior mentionat.

Pentru ca sezonul estival este tot mai aproape, incaltamintea ce poarta semnatura acestui brand celebru va putea fi mixata in variante diverse. Avand in vederea tiparul dupa care modelele sunt create, acesta le permite sa se integreze cu usurinta in tot felul de tinute. Atat barbatii, cat si femeile se pot mentine pe un loc fruntas in topul celor bine imbracati prin intermediul incaltamintei de la acest brand.

Totodata, cei ce iubesc sa faca sport pot opta tot pentru purtarea acestui timp de incaltaminte. Datorita tiparului dupa care sunt creati - talpa ce ofera o buna aderenta, materialul inalt calitativ ce protejeaza si nu oboseste piciorul - Skechers-ii pot trece cu usurinta la rangul de incaltaminte indispensabila, incaltaminte atemporala, perfecta pentru a fi purtata in diverse contexte.

Cei interesati sunt invitati sa acceseze magazinul online anterior mentionat pentru a intra in contact cu intreaga colectie de Skechersi disponibili.

Taguri: differenta.roskechers