Succesul afacerii incepe de la proprietatea potrivita din oferta Gold Park

BUCURESTI - 28 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In cazul in care intentionati sa va deschideti un business in Cluj, echipa de la agentia imobiliara Gold Park va poate ajuta sa gasiti spatiul necesar pentru a avea un start de succes.

goldpark.ro

goldpark.ro

Pentru ca de multe ori, spatiul este cel care poate determina succesul sau insuccesul unei afaceri, este important sa aveti in vedere toate aspectele ce tin de alegerea acestuia. Analizam in continuare cateva dintre acestea.

Cum alegeti spatiul potrivit?

In primul rand, trebuie sa alegeti o locatie cu vad. Intr-adevar, preturile ce se platesc pentru acest gen de locatii sunt mai mari, insa pot genera ulterior mai multi clienti si, implicit, profit mai mare.

Accesul la locatia aleasa trebuie sa fie unul facil, pentru ca posibilii clienti sa o poata gasi repede.

Dar sa vorbim si despre spatiul propriu-zis. In functie de domeniul de activitate si de numarul de angajati, alegeti un spatiu ce ofera exact suprafata de care aveti nevoie. Un spatiu prea mic va aduce dupa sine anumite constrangeri, reorganizari interioare. In schimb, un spatiu mult prea mare inseamna cheltuieli suplimentare cu utilitatile si cu chiria, dupa caz.

De asemenea, spatiul ales trebuie sa indeplineasca anumite conditii ce tin de confort si facilitati precum alimentarea cu apa, energie electrica, o conexiune la internet si lista poate continua in acest sens.

Gold Park - agentia imobiliara din Cluj cu o varietate de solutii

In momentul in care decideti sa cautati un spatiu potrivit pentru afacerea pe care o initiati sau chiar si atunci cand doriti sa mutati locatia, apelati la ajutorul unei agentii imobiliare.

Cei din Cluj pot apela cu incredere la Gold Park - avand site-ul oficial goldpark.ro. Aceasta este o agentie imobiliara ce merge pe principiul castigului de ambele parti - win-win.

Avand o pregatire temeinica si experienta mare in domeniu, agentii din echipa Gold Park pun mai presus de orice interesul clientilor. In acest sens, ei acorda fiecarui client in parte atentia si sprijinul necesar pentru a putea gasi proprietatea ce i se potriveste.

Fie ca e vorba de vanzarea sau inchirierea de spatii comerciale, spatii pentru birouri, spatii industriale sau chiar terenuri, la Gold Park fiecare client poate gasi proprietatea care sa corespunda preferintelor si necesitatilor pe care le are.

Mai multe detalii, precum si toate anunturile disponibile se regasesc in cadrul site-ului oficial goldpark.ro .

Date de contact Gold Park

Sediu: Calea Motilor, Nr. 94, Cluj-Napoca

Telefon: 0770 896 896

Email: office@goldpark.ro