Super Farm Land, de mare ajutor pentru gospodarii si ferme bine dotate

BUCURESTI - 17 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Super Farm Land, brand specializat pe produse diverse necesare in gospodarii si ferme, prezinta gama sa extinsa de oferte. Un nume de referinta pe acest domeniu, asa cum si-a obisnuit publicul pana acum Super Farm Land cunoaste popularitate si datorita faptului ca dispune de varietate. Se adreseaza asadar unui public extins cu interese pe masura.

Super Farm Land

Super Farm Land

Fie vorba de o gospodarie bine pusa la punct, fie o ferma de mici sau mari dimensiuni, acelasi magazin online poate reprezenta raspunsul optim de dotare cu tot ce tine de siguranta, ingrijire de animale sau chiar dotari practice pentru diverse activitati. Categoriile tipurilor de produse sunt si mai extinse, de la gama de textile si folii pentru agricultura pana la masini de tuns, garduri electrice, adapatori pentru animale sau articole de zootehnie.

Super Farm Land – profesionalism demonstrat

Se spune ca nimeni nu cunoaste mai bine despre o situatie decat cel care s-a si confruntat cu ea. Asadar, cand vine vorba de specialistii ce au pus bazele magazinului online  www.superfarmland.com experienta vorbeste de la sine. Zootehnica a fost interesul si specializarea, domeniul lor de activitate ce in timp s-a fructificat si in prezenta unui magazin virtual. Astfel, se poate spune ca Super Farm  Land se dedica publicului intr-o maniera complexa, dovedind profesionalismul ce i-a consacrat.

Magazinul in cauza s-a extins ca urmare a multiplelor colaborari. Astfel s-a inceput comercializarea la nivel extins a produselor  variate, de provenienta de asemenea variata. Mari companii din Germania, Franta, Belgia etc. dispun de produse ce se regasesc in magazinul Super Farm Land. De aceea, se poate spune ca aici se vor gasi de toate pentru orice fermier preocupat de dotarile pe care le poate avea.

Mai mult decat atat, cum stilul de viata modern isi pune tot mai mult amprenta pe existenta noastra si pe activitatile de orice fel, este necesara o raportare la acest nivel. Orice fermier stie ca eficientizarea timpului dedicat animalelor ii aduce productie mai mare de produse si timp suficient pentru a se ocupa de intreaga administrare a locului.

Din fericire, aliatul regasit in cadrul acestui super magazin face ca lucrurile sa fie chiar usoare. Asta pentru ca sunt puse la dispozitie produse, varianta multiple, precum si alte completari sau alternative. In acest sens, un fermier poate spre exemplu sa isi achizitioneze folie pentru siloz. Este impermeabila, rezistenta ca urmare a folosirii pe termen lung si nu in cele din urma este usor de folosit, ambalarea fiind una avantajoasa.

Folia pentru siloz regasita in oferta superfarmland.com , LDPE-TRIO, este compusa din 3 straturi. De calitate germana, dispune si de protectie UV! Avand o grosime de 150 my, este un tip de folie optimizata, cu performante marite. Noua folie asigura o protectia optima a bazei dumneavoastra de furajere. In combinatie cu plasa speciala pentru protectie siloz se asigura o protectie de durata.

Protectia silozului este demonstrata si prin mulajul realizat, intrucat folia ia forma silozului si nu permite astfel formarea bulelor de aer dedesubt, ce ar putea cauza mucegai si ulterior deteriorarea silozului. Deasupra ei se pune (obligatoriu) folia de siloz clasica.

In cazul in care apar mici fisuri in aceasta folie o simpla reparatie prelungeste timpul de folosire a acestui produs. O banda adeziva special conceputa pentru mici reparatii de genul este de asemenea disponibila la categoria textile si folii, din cadrul aceluiasi site. Aceasta are dimensiuni unice, fata de variatiile de detalii metrice ale foliilor.

Scurta concluzie

Super Farm land si-a propus sa aduca la indemana fermierilor solutiile optime pentru ingrijirea animalelor si pentru dotarile fermei. Asa cum insasi meseria aceasta este complexa, gama de produse raspunde cu succes nevoilor ce pot surveni.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale toate ofertele.