Superalimentele - recomandate în antrenamentele fizice pentru beneficiile oferite organismului

BUCURESTI - 12 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O nutriție potrivită este cea care asigură organismului necesarul zilnic de substanțe hrănitoare, iar în cazul sportivilor cea care asigură necesarul pentru a atinge performanțele vizate. Sunt o recomandare superalimentele în cazul celor care fac antrenamente fizice, asigurându-și astfel o sănătate de fier.

biosano.ro

biosano.ro

Totul sub consum controlat și raportat la recomandările specialiștilor, diverse superalimente administrate de cei care sunt sportivi de performanță sunt un ajutor însemnat și pentru susținerea necesară ȋn a atingere performanțelor dorite. Desigur, nu orice superalimente sunt de încredere, ci acelea care provin din surse sigure, care sunt naturale, bio, furnizate fiind de magazine de asemenea de încredere.

               Biosano.ro este un reper din acest punct de vedere, magazinul online punând la dispoziția celor interesați un portofoliu variat de produse naturale, organice, precum și superalimente diverse. Vitală deci pentru a face performanță, nutriția poate fi susținută și de astfel de soluții. Se găsesc tipuri de superalimente pe biosano.ro dintre care fiecare poate alege, raportându-se la mai multe aspecte. Astfel spirulina, acidul folic natural, Ginko Biloba și alte superalimente sunt consumate regulat de sportivi. Sunt dintre cele care îi pot ajuta să atingă rezultatele dorite în timpul antrenamentelor.

Opțiunile de produse ce alcătuiesc categoria superalimentelor de la Biosano prezintă valori nutriționale excepționale, astfel asigurând protecția organismului. Cu un conținut bogat de minerale, vitamine, respectiv antioxidanți, în funcție de tipul produsului, acestea sunt un puternic aliat împotriva germenilor și a virușilor deopotrivă. Pe termen lung sunt recomandate pentru a preveni spre exemplu bolile cronice, pentru a ajuta procesul de slăbire, dar și pentru a produce îmbunătățiri vizavi de starea generală de sănătate.

Desigur, pentru ca efectele consumului de superalimente să se resimtă la nivelul organismului, este necesară combinarea lor cu o dietă echilibrată, alături de exerciții regulate.

Mulți atleți văd shake-urile și dietele îmbogățite cu proteine și alți nutrienți ca un ajutor esențial vizavi de creșterea în masă musculară, precum și în recuperarea post antrenament a mușchilor. Este foarte important ca alegerea proteinelor să se realizeze responsabil. Spre exemplu, cele de natură vegetală, cum se regăsesc și în portofoliul Biosano.ro sunt digerate și absorbite de organism mai repede decât cele de origine animală. Mai mult decât atât, prin alegerile vegetale sportivii știu că astfel pierd și nutrienții conținuți în timp ce se antrenează, deci sunt beneficii pe ambele părți.

Totodată în timpul exercițiilor fizice sunt asimilate proteinele din dietă de către mușchi, pentru că au nevoie să se recupereze. Forțarea peste limită practicată de atleți are o explicație bună: crescând viteza, forța și anduranța antrenamentelor, sunt lucrați eficient mușchii. După vindecare, sunt mai puternici decât înainte de a fi antrenați.

Indicatorul că a fost depus efortul necesar este senzația de arsură resimțită la nivelul mușchilor în timpul antrenamentelor, rezultând de multe ori în binecunoscuta febră musculară de a doua zi după antrenament. Mai departe recomandarea este de a executa mai relaxat exercițiile pentru a favoriza refacerea eficientă a musculaturii. Din nou își intră în rol superalimentele care favorizează îmbunătățirea ratei de recuperare a mușchilor într-un ritm mai avantajos pentru sportivi, deci și privind performanțele atinse.

O gamă completă de superalimente, dar și alte produse naturale organice de calitate găsesc cei interesați în portofoliul BioSano.ro.