Superfarmland, magazinul fermierilor responsabili si atenti la nevoile impuse de sezon

BUCURESTI - 9 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu fiecare nou sezon exista o serie de necesitati ce se impun in ferma. Fie ca este vorba de modul de ingrijire al animalelor, de intretinerea fermei, magazinul Superfarmland este pentru orice fermier un real sprijin. Prin gama sa variata de produse aduce in atentia celor interesati articole utile in ferma de porci, vaci, iepuri, cai, pasari etc.

Super Farm Land

Super Farm Land

Pregatiri pentru sezonul rece

Cresterea si ingrijirea animalelor presupune schimbari ce au loc pe masura ce se schimba si sezoanele. Superfarmland tine cont de aceste aspecte, astfel ca ofera produse specifice. In ceea ce priveste pregatirea pentru sezonul rece fermierii se vor orienta in mod sigur spre echipamente de protectie printre altele.

Cizmele – sunt absolut necesare intr-o ferma, tinand cont de faptul ca permit fermierului sa isi desfasoare activitatea, fara a fi deranjat de intemperii. In varianta pentru sezonul rece Superfarmland recomanda cizme Thermolite. Avantajul acestora este ca sunt mai usoare cu pana la 10 procente, fata de clasica varianta. Cu varf si talpa metalica, sunt mai rezistente si mai confortabile. Disponibile intr-o varietate de marimi, 39-47, astfel de cizme sunt necesare si recomandate. Pot fi comandate din cadrul magazinului online.

Lopata pentru zapada si cereale – la fel de important in sezonul rece este achizitia de lopata, utila la deszapezit. Superfarmland pune la dispozitie o varianta de lopata zapada realizata din aluminiu, precum si varianta de lopata cu coada din lemn de fag.

Amenajarea spatiilor pentru animale – in sezonul rece animalele sunt trecute in adapost, acolo unde isi vor petrece tot timpul, motiv pentru care trebuie avut in vedere crearea de conditii optime pentru confortul si sanatatea animalelor. La Superfarmland se vor regasi si acele produse destinate a crea un mediu ambiental perfect pentru nevoile animalelor.

Dotari ale fermei moderne

O ferma bine pusa la punct inseamna ca va fi dotata corespunzator, cu echipamente ce usureaza din munca fermierului, sporeste gradul de igiena si siguranta si deci eficientizeaza tot ce tine de activitatea specifica. Mulgatoarele spre exemplu permit colectarea de lapte in timp scurt, in conditii de igiena. Separator de smantana, ventilator pentru adapostul de vite sunt alte cateva optiuni de echipamente ce se regasesc in lista de oferte de la Super Farm Land.

Pentru eficientizarea costurilor, acolo unde si numarul de animale este mai mare, se poate opta si pentru produse de ingrijire, pentru sanatatea animalelor, inclusiv stand de tratamente. In total, peste 10.000 de produse sunt adunate in catalogul de produse Super Farm Land.