Ted Shoes, magazinul tau de incaltaminte din piele 100% naturala

BUCURESTI - 20 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ted Shoes, magazin online de incaltaminte din piele 100% naturala, continua sa ne incante cu vaste colectii. In prag de sezon cald, cand aveti nevoie de o noua incaltaminte, nu uitati de ofertele cu care va puteti delecta de la Ted Shoes. Calitate asigurata de pielea naturala, material de baza pentru orice tip de incaltaminte, preturi echitabile si modele in pas cu trendurile de actualitate sunt motive pentru care veti reveni aici inca si inca o data.

Ted Shoes

Ted Shoes

Incaltaminte de calitate, pentru orice sezon 

Online este mai rapid si mai eficient sa va gasiti favoritii. Fie ca este vorba de incaltamintea de zi cu zi, de cea stil sport sau casual, pentru barbati sau femei, la Tedshoes.ro veti gasi aceasta diversitate. Oricare va este alegerea fiti siguri ca este vorba de calitate, de incaltaminte durabila, care sa va asigure confortul de care aveti nevoie. 

Suntem activi si in decursul zilei cu atat de multe task-uri de facut, disconfortul creat de incaltamintea nepotrivita ar fi nelalocul ei in acest context. Descoperiti un e-shop unde incaltaminte diversa va este la dispozitie, modele create tinand cont de tendintele actuale, marca proprie insa. Ted Shoes este producator autohton. 

Atunci cand cumparati de la Ted Shoes traiti o experienta a stilului 

Mai mult decat incaltamintea de care practic aveti nevoie, veti cauta acel stil care sa va reprezinte, incaltaminte creata cu atentie la detalii, confortabila. Pentru ca atunci cand va simtiti bine cu ceea ce purtati emanati mai multa incredere si definiti un mood placut. Ted Shoes este pentru voi toata aceasta experienta.

Consiliere gratuita - daca nu stiti in ce masura un calapod vi se potriveste, ce marime ar fi mai bine de ales, daca sunteti in dubii despre alegerea facuta preferati sa cereti sfatul celor din domeniu. Disponibilitatea in ceea ce priveste consilierea va ajuta sa definiti alegerea perfecta pentru voi. 

Schimb de marime gratuita - un alt beneficiu al cumparaturilor facute aici. 

Transport rapid - oriunde in tara, livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 300 de lei. 

Descoperiti ofertele online, in pagina oficiala. 

Contact:

contact@ tedshoes.ro

0770 889 190  /0248/280556


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ted-shoes-magazinul-tau-de-incaltaminte-din-piele-100-naturala