Tehnovest ofera solutii pentru echipamente si sisteme industriale

BUCURESTI - 20 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Automatizarile joaca un rol important in orice ramura a industriei. La ora actuala exista sisteme moderne cu o capacitate tehnologica ce permite suplinirea eforturilor umane, poate chiar inlocuirea fortei de munca. Evolutia domeniilor diverse de activitate implica desigur si astfel de echipamente si sisteme ce permit ca munca desfasurata sa fie una mai sigura si eficienta. Pentru ca din componenta acestora nu lipsesc piesele si acestea permit functionare indelungata, Tehnovest a devenit un aliat al industriilor.

Piese Tehnovest

Piese Tehnovest

Prin gama sa de produse, pneumatice, hidraulice si consumabile industriale, Tehnovest acopera o arie larga de activitati unde echipamentele necesare functioneaza optim. Concret, de la tevi, fitinguri si conectori la cuplaje, tuburi si supape, cilindri, regulatoare de presiune, Tehnovest le acopera pe toate. Astfel de produse sunt de marca de la Loctite, Festo, Aventics, Osk sau Parker, printre altii, adica branduri celebre in lume pe fiecare nisa de produse in parte.

Calitatea produselor disponibile la Tehnovest este deci asigurata si prin prisma varietatii de branduri existente, impreuna cu garantia oferita de producator. Achizitiile facute online nu au de ce sa fie dezavantajate, fata de clasica varianta de a cumpara din magazine fizice. Iata si ce avantaje ofera magazinul online Tehnovest publicului larg:

Stoc mare de produse, cu livrare imediata

Pentru ca timpul inseamna bani, este nevoie de maxima eficienta in a rezolva absolut orice. Astfel, de la alegerea facila si pana la a intra in posesia piesei necesare Tehnovest vine cu avantaje. Stocul pe care il are este de peste 120 000, astfel incat sansele sunt foarte mari ca ceea ce este necesar sa se regaseasca imediat disponibil. In plus, exista o retea proprie de distributie, ceea ce scurteaza din timpul de livrare. In unele cazuri, in functie de timpul de plasare al comenzii, livrarea poate fi efectuata chiar in aceeasi zi. 

Piese originale sau alternative

Pot fi gasite piese originale, dar cum fiecare proiect este unic se pot gasi si alternative eficiente, ce ofera randament si au un pret mai accesibil. In acest sens, serviciul de consiliere de la Tehnovest demonstreaza ca in spatele acestui magazin online exista o echipa bine instruita, dinamica, orientata spre nevoile publicului.

Cei interesati regasesc catalogul de produse in cadrul paginii online, putand comanda utilizand acest portal.