Tehnovest si gama sa vasta de scule si accesorii pentru domenii industriale diverse

BUCURESTI - 27 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tehnovest este un nume solid in ceea ce priveste comercializarea de scule pneumatice, hidraulice, consumabile industriale de asemenea. A cladit incredere in publicul sau, iar la ora actuala se poate bucura de o retea vasta de clienti si colaboratori. Ceea ce Tehnovest ofera se refera nu numai la o necesitate, ci si la o experienta completa pentru cei interesati, ce au parte de consiliere si mai apoi de achizitii multumitoare.

Tehnovest

Tehnovest

Gama de oferte de la Tehnovest

Pe plan national, Tehnovest se adreseaza cu un catalog vast de produse. Aici se vor gasi fitinguri, cuple, fie ele metalice, de tip push in sau banjo. Racordurile se refera la seria air clip, la resina printre altele, la care se adauga supape de blocare, robineti sau parti conectoare. Aceeasi selectie de produse cuprinde si optiuni in ceea ce priveste diverse furtune si nu in cele din urma regulatoare – de aer si miniregulatoare –, distribuitoare si cilindri. Sunt produse atat standard, cat si din seria celor cu specificatii aparte, ce corespund unor nevoi speciale, individuale. Toate acestea se completeaza cu succes de o serie de accesorii aferente sistemelor in cadrul carora se integreaza produsele mai sus amintite.

Magazinul online Tehnovest

In cadrul paginii tehnovest.ro se gasesc produse specifice ce tin de domeniul electric, de control al fluidelor, de furtune, rulementi si nu numai. Ca o masura mai practica pentru cei interesati de astfel de produse, magazinul online al celor de la Tehnovest este de-a dreptul practic, bogat in oferte si aduce mai aproape de public o gama de produse ce nu sunt atat de comune si de usor de gasit oriunde.

Ce trebuie sa stie publicul este ca Tehnovest a pus mereu pe primul loc calitatea a ceea ce a oferit, fie ca a fost vorba de produs sau de colaboararea in sine, relatia cu clientii. Aceasta misiune cunoaste continuitate si face sa devina un reper pentru echipa Tehnovest. Astfel, exista partea de consiliere ce completeaza foarte bine cu interesele celor care doresc si sa achizitioneze in cele din urma produse din selectiile Tehnovest. Exista colaboratori diversi, astfel ca produse de branduri la fel de diverse sunt puse la dispozitie in cadrul magazinului online mentionat.

Comanda poate fi foarte usor de realizat, cu posibilitate de livrare oriunde in tara. Sunt practic respectate aceleasi principii ale magazinelor online, cu metoda de plata si posibilitate de retur, cu drepturile respectate ale fiecarui client in parte.

Avantajele de colaborare cu Tehnovest

Nu se poate omite faptul ca Tehnovest are o retea de distributie proprie. Livreaza in tara cu promptitudiune, tinand cont de rapiditatea cu care isi doreste fiecare sa isi rezolve lucrurile. Comanda online nu trebuie sa fie un minus privind timpul de asteptare.

Mai mult decat atat, aici raportul intre calitate si pret este unul echilibrat, ceea ce face ca fiecare client sa revina, stiind ca are parte de un pret corect aplicat. Spus pe scurt, Tehnovest isi dedica resursele celor care cauta un aliat potrivit pe nisa de consumabile, produse industriale, hidraulice si pneumatice.