Tente ofera solutii de mobilitate pentru diverse domenii de activitate

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tente , producator de roti si role, cu reputatie internationala si experienta demonstrata, este acum o solutie eficienta pentru mobilitate. Aproape orice sector de activitate se intalneste cu nevoia aceasta, insemnand de multe ori diferenta intre productivitate si lipsa acesteia, intre rapiditatea cu care se poate indeplini o sarcina si munca fizica depusa de personal.

Tente

Tente

Tente a ajuns la performanta de a crea linii de produse, cataloage, cu roti si role adaptate pentru cerintele specifice ale fiecarui domeniu in care sunt utilizate. Dupa indelungi cercetari si dupa o analiza a pietei, s-a ajuns la concluzia ca este de preferat a oferi si solutii personalizate. In orice domeniu, specialistii incearca sa sparga tiparele si sa ofere publicului sau servicii tot mai complexe. Asadar totul se rezuma la calitate si precizie de executie, aspecte bifate cu succes cand in dotarea unor masinarii sau echipamente se folosesc rotile potrivite.

Domenii de utilizare

Produsele Tente sunt folosite cu succes in industrie, pentru constructia masinilor, in ateliere de lucru, in activitati comerciale si spatii de acest gen, in industria medicala sau cea alimentara si de catering. La acestea se adauga si intralogistica, domeniul calatoriilor sau industria producatoare de mobilier. Asadar fie ca ne gandim la scara larga sau la interese personale, in jurul nostru exista mereu roti si role, asociate cu nevoia de mobilitate.

Dincolo de o nevoie clara, exista si pretentia ca in raport cu stilul de viata actual si cu optiunile moderne de productie, sa fie vorba de roti si role corespunzatoare. Din punct de vedere al solutiilor oferite de Tente, durata de viata a rotilor a fost prelungita, iar intretinerea este minima si la intervale mari de timp. Acestea sunt doar cateva din beneficiile produselor.

Prin ce se remarca produsele Tente

Silentioase, durabile, suportand greutati variate, fie sarcini dinamice fie statice, produsele Tente au cunoscut dezvoltare pas cu pas. De-a lungul anilor s-a imbunatatit sistemul de productie pentru ca astazi sa fie satisfacute chiar si cele mai pretentioase exigente. Roti minimaliste in aspect si design, usor notabile, dar de eficienta maxima, care ruleaza usor pe orice tip de suprafata, care prezinta stabilitate, care nu vibreaza, care se comporta excelent la conditii extreme de mediu sunt posibilitati de achizitii de la Tente.

In cele din urma se ajunge si la dorinta ca un anumit tip de roata sa fie parte din prezentarea unui brand, sa fie un element distinctiv pentru un anumit produs. O abordare personalizata este asadar o necesitate, fara sa devina un obstacol pentru ceea ce Tente ofera. Asadar devenind de mare ajutor tuturor, nu mai ramanea decat sa mizeze pe calitate si mai ales durabilitate, ceea ce desigur a si reusit.

Misiunea Tente merge mai departe. Cu linii de produse speciale, Tente este recunoscut in intreaga lume pentru gama de roti si role pe care le produce. Acestea sunt echivalentul unor repere de interes, munca, perseverenta si continuitate; inseamna calitate, inseamna a cunoaste foarte bine domeniile si a oferi o solutie pe masura.

Cei interesati regasesc toata gama de produse Tente in cadrul paginii oficiale.