Tesaturi de calitate pentru unitati de cazare cu pretentii – ofertele producatorului Brodank Comarnic

BUCURESTI - 7 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Producatorul de lenjerii pentru hoteluri, Brodank Comarnic, poate executa seturi complete, la comanda, de tesaturi, textile pentru orice tip de unitate de cazare. Intrucat materia prima este de calitate, importata din 7 tari, pentru ca executia este una impecabila, ce tine cont si de predare la timp, colaborarea cu Brodank este un mare avantaj pentru orice hotelier.

Lenjerie Brodank

Lenjerie Brodank

Produse realizate sub marca Brodank

Din punct de vedere al amenajarii complete intr-o camera de hotel lenjeria de pat, prosoapele sunt absolut necesare. Acestea pot fi comandate din gama Brodank. Pot fi realizate dupa dimensiuni specifice, dupa preferinte cromatice de asemenea. Brodank executa la comanda si permite personalizarea astfel inca aceste textile sa fie o reprezentare a calitatii serviciilor de cazare.

In ceea ce priveste lenjeriile pentru hoteluri Brodank poate realiza seturi complete, din materiale precum damask, percale, sifon, bumbac satinat etc. Acestea cunosc de asemenea diferite tipuri de gramaje, ceea ce determina grosimea, dar si rezistenta in timp a seturilor de lenjerie. De asemenea, datorita experientei in domeniu, executia este una impecabila.

In completare, acelasi producator poate realiza perne pentru hotel, precum si pilote. Acestea pot fi realizate tinand cont de o tematica anume, astfel inca sa se potriveasca designului interior. Personalizarea, insemnand imprimarea sau brodarea contribuie de asemenea la un aspect sofisticat.

In lista de produse se regasesc de asemenea si perdele si cuverturi de pat pentru hotel. Acestea au un rol practic si estetic. Sunt printre ultimele detalii adaugate intr-o camera astfel incat sa fie un decor atractiv. La acest punct deja se tine cont de toate celelalte alegeri pentru ca o cuvertura imbraca patul si trebuie sa fie o completare, nu un contrast. Sunt preferate materiale groase, de calitate, in nuante potrivite cu decorul complet.

Brodank ofera calitate si promptitudine

Atunci cand este ales producatorul si furnizorul acestor tipuri de produse sunt avute in vedere anumite pretentii. Totusi nu este vorba doar de calitate, ci si de termenii de colaborare. In acest sens, Brodank  este producator, aplica preturi aferente astfel ca avantajeaza pe colaboratori fiind in acelasi timp si propriul furnizor. Proiectele asumate sunt realizate corespunzator si in timp util, livrarea rapida fiind de altfel o necesitate pentru ca hotelierii sa aiba la timp produsele necesare.

Pentru un plus de convingere, Brodank poate pune la dispozitie mostre de produse, care sa dovedeasca calitatea. Este puterea exemplului care demonstreaza ce repere are acest producator. Colaboratorii devin astfel clienti fideli, convinsi de calitatea superioara a ceea ce comanda de la Brodank. Acest lucru este avantajos si pe termen lung, tinand cont de faptul ca lenjeriile si prosoapele, orice tip de textile realizate de acest producator se comporta excelent si rezista foarte bine in timp.

Pentru comenzi sau alte intrebari si sugestii, pentru a vizualiza catalogul de produse si alte detalii de interes pagina oficiala, lenjerii-hotel.ro, trebuie accesata. Tot aici se vor gasi si referinte ale altor colaborari, galerie edificatoare pentru cei care au nevoie de inspiratie in alegere.