Top 3 branduri populare din cadrul magazinului Differenta

BUCURESTI - 3 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cumparaturile au devenit un hobby atat pentru femei, cat si pentru barbati. Desi nu le place sa o recunoasca de fiecare data, si barbatii adora sa isi aleaga piese si articole vestimentare in trend care sa completeze imaginea pe care ei si-o doresc.

differenta.ro

differenta.ro

Alegerea hainelor sau a pantofilor trebuie sa se limiteze la respectarea unor criterii destul de importante. In lipsa respectarii acestora, rezultatul firesc va fi acela de a crea o garderoba foarte mare, dar care se dovedeste a fi inutila.

Este esential ca fiecare articol achizitionat sa ne reprezinte personalitatea si stilul nostru pentru a ne fi cat mai usor in a realiza combinatii adecvate. De asemenea, urmatorul atribut fundamental este calitatea. Respectarea unor inalte standarde de calitate conduc la o durabilitate si o rezistenta extraordinara, si cel mai important, un aspect estetic placut.

Calitatea unui articol vestimentar sau de incaltaminte este garantata, cel mai adesea, de brandul sub care se gaseste disponibil. Brandul poate fi asociat cu o promisiune pe care designer-ul si-o pune pe respectiva haina in scopul de a si-o asuma si a ti-o comunica. Ele constituie o parte a personalitatii noastre si dincolo de orice imprimeu sau model, au impregnata in tesatura lor o viziune cu carcater artistic si original.

Iata care sunt printre cele mai populare alegeri cu privire la brandurile favorite in randul publicului feminin, dar si masculin! Reprezentantii magazinului online www.differenta.ro dezvaluie secrete pretioase despre acest lucru, dar si povesti din spatele acestor nume.

Desigual

Fondat in Barcelona de catre un tanar elvetian in varsta de 20 de ani, acest brand reflecta un univers idilic definit de imprimeuri si culori electrizante, croiuri de la cele mai simple pana la cele mai extravagante, cu materiale si combinatii unice.

Punctul de inspiratie de la care a pornit Thomas Meyer in visul sau a fost decorul fermecator al Marii Mediterane. Colectia Desigual este creata pentru cei care stiu sa pretuiasca fiecare clipa pentru a-si pune in valoare personalitatea si umorul. Culoarea, exuberanta si pofta de viata sunt atributele perfecte ce definesc printurile si design-ul Desigual.

Pasionatii si pasionatele de moda gasesc diverse articole de imbracaminte, accesorii, genti in diverse stiluri sub acest nume. Nici copiii nu sunt uitati, pentru ei gasindu-se o varietate larga de piese vestimentare ce se remarca prin imprimeuri funny, culori fructate si combinatii curajoase.

Tommy Hilfiger

Este unul dintre cele mai populare branduri de fashion design de mai bine de 30 de ani. Celebrul logo in albastru, alb si rosu a devenit astazi extrem de natural asociat stilului american cool si degajat. Eticheta Hilfiger a atras foarte mult prin combinatia de stil downstreet cu o calitate superioara a croielilor. A combinat stiluri iconice specifice anilor 60 si 70 cu influente sport moderne.

Acest stil se adreseaza iubitorilor de stil casual, dar care tind sa iasa in evidenta prin tinute de calitate.

Scotch & Soda

Marca Scotch & Soda reprezinta rezultatul unei colaborari fructoase a trei designeri de moda din Olanda. Acestia s-au unit fortele pentru a crea un nume important in moda masculina, culminand in cele din urma prin a include in repertoriul lor si imbracaminte pentru femei.

Piesele vestimentare sub acest nume se remarca prin eleganta si rafinament. Acest lucru este redat de croiul perfect si liniile fine ale fiecarui articol. Predomina o diversitate care fascineaza prin culori simple si imprimeuri delicate, asociate in combinatii de bun gust.

Unde gasim aceste branduri?

Magazinul online Differenta.ro pune la dispozitia tuturor celor pasionati de moda si stil colectii largi de imbracaminte si accesorii de la mari designeri ai lumii. Desigual, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda nu fac exceptie, reprezentand alegerile de top in randul publicului masculin si feminin. Differenta.ro pune la dispozitie preturi accesibile pentru toate articolele si accesoriile disponibile sub aceste nume.