Top 4 cele mai populare inele de logodna cu diamant la preturi speciale pe diamag.ro

BUCURESTI - 3 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mereu o alegere dificila, inelul de logodna reprezinta una dintre cele mai mari provocari la care un barbat trebuie sa raspunda de-a lungul vietii. O astfel de bijuterie trebuie aleasa cu atentie, dar mai ales sa indeplineasca o serie de cerinte, demonstratia ca se va ridica peste orice asteptari.

diamag.ro

diamag.ro

Diamag.ro este un magazin online specializat pe vanzarea de bijuterii de o calitate deosebita, printre care inelele de logodna ocupa un loc special. Este vorba despre simbolul iubirii exprimat sub cea mai sublima forma, si motivul pentru care atentia acordata fiecarui detaliu ce il constituie se ridica peste inaltimea celor mai pretentioase asteptari.

Care sunt cele mai populare inele de logodna cu diamant?

Inelul din aur alb cu diamant central si pietre laterale – o solutie ideala de a surprinde orice femeie, acest inel atrage privirile prin piatra principala dispusa in centrul bijuteriei, insa efectul final il ofera sirul continuu de stralucire dispus pe ambele parti intr-o maniera spectaculoasa. Se deosebește prin  spectacolul deosebit pe care îl oferă atunci când este privit în lumină.

Avantajul de care se bucură cei care aleg din variantele oferite pe diamag.ro îl reprezintă faptul că se poate configura cu orice diamant, disponibil tot în cadrul acestui magazin, oricare ar fi dimensiunea și forma dorită. Personalizarea inelului de logodnă vine ca o soluție pentru toți cei care știu că ar impresiona printr-o astfel de bijuterie, dar una care să se potrivească deplin pe degetul iubitei.

Inelul cu sina ingustata spre centrul definit de un diamant impresionant – este un model din categoria inelelor de tip solitaire, renumit pentru faptul ca reuseste sa confere un aspect delicat mainii purtatoarei. Piesa centrala, constand intr-un diamant ce poate fi ales dupa preferinte, este inconjurata de o caseta cu 6 gherute atent realizate, care au rolul de a da voie luminii sa o patrunda intr-o maniera inedita.

Inelul din aur galben, cu sina incrucisata – reprezinta o bijuterie de altfel eleganta si simpla, cea mai inspirata alegere pentru a completa orice stil, dar pentru a pastra si un aspect clasic. Designerii au gandit acest model astfel incat sa fie altceva decat se gaseste pe piata, astfel ca diamantul central este montat la o inaltime medie, oferind un nivel deosebit de confort celei care il poarta.

Inelul din aur roz ingustat spre centru – este dedicat femeilor care s-au exprimat intotdeauna printr-un stil aparte, fiind adepte ale modernului, ce depaseste cu mult tiparele clasicului. Caseta bijuteriei este alcatuita din elemente asemanatoare cu petalele florilor de lotus, inconjurata de un guler de diamante ce ofera atat discretie, cat si mister intregii piese.

Supletea si delicatetea inelului sunt accentuate de sina care se ingusteaza treptat inspre centrul sau, spre diamant. Ca si in cazul celorlalte inele din topul celor mai populare modele ale prezentului, posibilitatea de personalizare nu este exclusa, astfel ca toti clientii www.diamag.ro se bucura de accesibilitate.

Atunci cand optiunile cele mai populare sunt atat de atragatoare si gandite in raport cu fiecare stil si personalitate, alegerea inelului de logodna se tranforma intr-o misiune usoara, chiar placuta in randul barbatilor. Pentru fiecare bijuterie oferita, diamag.ro ofera si certificarea GIA, astfel ca utilizatorii beneficiaza de garantia ca investesc intr-o bijuterie autentica.